Iulia Vântur a dat lovitura! Iubita celebrului Salman Khan a primit rolul care o va propulsa la Bollywood

Autor: Chivu Ana - 17:06, 25 aug. 2019
Iulia Vântur, rol de agent secret

Iulia Vântur este într-o perioadă foarte bună. Cariera sa de actriță peste hotare ia amploare! Fosta prezentatoare de știri va putea fi văzută într-un nou rol, de data aceasta, de agent în serie. Cum se numește producția în care o pot vedea fanii frumoasei românce?

Iulia Vântur, în rol de agent în serie

Modelul și actrița Iulia Vântur va putea fi văzută și în rolul de agent în viitoarea serie a lui Nick McKinless și Ali Jacko numită „Jack Stall Dead”. Actrița a spus că este extrem de încântată de noul personaj pentru care s-a pregătit intens. Unele secvențe de acțiune au avut nevoie de antrenament special.

„Sunt extrem de încântată să am o șansă de a juca rolul unei femei puternice, pricepute și talentate, care nu lasă nicio piatră neîntreruptă pentru a rezolva vreun caz care vine pe parcursul ei. Deoarece joc rolul de agent, mi-a trebuit să mă antrenez pentru câteva secvențe de acțiune de bază care au fost extrem de provocatoare pentru mine ”
Iulia Vântur

 

Vezi această postare pe Instagram

 

EFFORTS AND COURAGE ARE NOT ENOUGH WITHOUT PURPOSE AND DIRECTION- sathya. I really enjoy my training for my next project in #london by @alijackoofficial. This was my first class with @danielocicero and my first attempt to “roll” . Thank u Daniel, u are a great support. I’m grateful to hv the chance to learn from the best 🙏🏼 @alijackoofficial #iuliavantur #love #jackstalldead #movie #action

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia) pe

Personajul pe care îl va interpreta Iulia Vântur se numește Jo și trebuie să se lupte mult pentru a căuta doar adevărul. În pasajele de luptă pe care le va avea în serie a ajutat-o unul dintre cei mai buni antrenori de la Hollywood.

„Am învățat câteva tehnici dure de apărare. Întregul proces de antrenament a fost atât de puternic și m-a făcut să mă simt puternic și încrezător. Mi-a plăcut fiecare filmare și m-am distrat de minune cu echipa mea uimitoare”
Iulia Vântur

Nou rol pentru Iulia Vântur
Nou rol pentru Iulia Vântur

„Nu m-am oprit niciodată într-un singur loc”

Iulia Vântur a fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru adevărul.ro, despre ce a pierdut pe drumul către celebritate și dacă are sau nu regrete.

„Nu, să ştii că n-am regrete, motiv pentru care, după cum vezi, încerc constant lucruri. Mi-am început cariera de prezentator de ştiri, după care am prezentat şi „Dansez pentru tine“, care a fost un show de anvergură, foarte iubit în România, despre talent, dans, poveste. Cineva acolo sus mă iubeşte şi a ştiut unde este locul meu. Am făcut lucruri care mi-au plăcut şi nu m-am oprit niciodată într-un singur loc. Eu sunt curioasă de fel şi mi-a plăcut să descopăr lucruri noi despre mine. Şi nu puteam face asta decât dacă ieşeam din zona mea de confort”
Iulia Vântur