Iulia Frățilă, de nerecunoscut după ce a renunțat la televiziune. Cu ce se ocupă acum, de fapt

Iulia Frățilă, de nerecunoscut după ce a renunțat la televiziune. Cu ce se ocupă acum, de fapt
Iulia Fratila de nerecunoscut dupa ce a renuntat la televiziune

Acum două 20 de ani, Iulia Frățilă cucerea inimile tuturor bărbaților când apărea la „Roata Norocului”, alături de Mihai Călin. Cum arată acum prima asistentă TV din România, după ce nu a mai apărut pe micile ecrane. Cum arată acum frumoasa blondină.

Iulia Frățilă, de nerecunoscut după ce a renunțat la televiziune

Are 45 de ani, dar pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Frumoasa Iulia Frățilă a renunțat la televiziune de mulți ani. Publicul român o ține minte de pe vremea când, acum două decenii, făcea să suspine toți bărbații din România când apărea la Roata Norocului, alături de prezentatorul Mihai Călin.

După ce a făcut ravagii în anii 90 la respectivul game-show, Iulia Frățilă a prezentat, ulterior, matinalul de la PRIMA TV. Frumusețea și carisma, principalele atuuri fizice pe care blondina le deținea, nu au trecut neobservate de esteți și nu numai, astfel că vedeta a câștigat Miss Constanța și a fost la un pas de a lua titlul de cea mai frumoasă femeie din România.

În anul 2008, Iulia Frățilă s-a retras din lumina reflectoarelor, lăsând lumea glamouroasă a showbizului la o parte pentru o porție binemeritată de pace și liniște, lucruri de care avea foarte mare nevoie, după cum a declarat ulterior. Fosta vedetă de televiziunea spunea că a fost diagnosticată cu mastoză fibrochistică:

„Am început să lucrez în televiziune din plăcere, însă de-abia când m-am oprit am realizat că îmbolnăvirea mea a fost, pe undeva, o formă de revoltă a organismului împotriva situaţiei în care mă aflam: eram mereu contracronometru, ajunsesem să mă simt castrată emoţional fiindcă un contract mă obliga să fac emisiuni şi să spun lucruri în care nu credeam”, a mărturisit Iulia în anul 2011, citată de Adevărul, conform celor de la Știri din Lume.

A plecat din România și a lucrat cu persoane cu dizabilități

După ce superba blondină a renunțat la cariera din televiziune, Iulia Frățilă s-a mutat din România și a pornit să urmeze visul american. S-a căsătorit cu artistul plastic Radu Runcanu și s-au mutat în Spania. După ce a învins teribila boală de care suferea, cei doi partenerni s-au mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde fosta vedetă lucrează cu persoane care suferă de autism.

„De 9 ani lucrez cu persoane cu tulburări din spectrul autismului în SUA. Ofer consiliere gratuită familiilor copiilor cu TSA pe durata crizei generate de COVID-19″, declara Iulia Frățilă, în 2020, pe pagina de Facebook Romania Autism Project by Iulia Runcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI