Iulia Albu rupe tăcerea despre Cristi Borcea și relația cu el. A dat cărțile pe față

Iulia Albu rupe tăcerea despre Cristi Borcea și relația cu el. A dat cărțile pe față
Iulia Albu s-a dezlănțuit pe internet. Ce a spus despre Cristi Borcea

Iulia Albu a decis să vorbească despre tot ce s-a zis în ultima perioadă despre ea și Cristi Borcea. Vedeta de la PRO TV nu s-a mai putut abține după ce fostul partener, Mihai Albu, a atacat-o în mediul online și a vorbit despre declarațiile făcute de aceasta. Se pare că totul stă diferit de cum credea toată lumea.

Iulia Albu a răbufnit: ‘Aici spun STOP’

Mihai și Iulia Albu s-au despărțit în urmă cu foarte mulți ani, dar aceștia au continuat să vorbească unul despre celălalt ori de câte ori a existat vreun comentariu răutăcios. De această dată, criticul de modă nu a mai suportat și s-a decis să dea cărțile pe față pentru a nu se mai confrunta cu diferite probleme din partea fostului partener. 

„Este cool să vorbești despre Iulia Albu? DA! Dragi colegi din presă, atât print cât și online, tv și radio, astăzi am decis să pun punct unei situații care face deliciul presei de ani de zile. Citesc șocată titluri precum “Iulia Albu a avut o relație cu…” “Iulia Albu recunoaște ca a avut o relație cu…”. “Fostul soț al Iuliei Albu spune că…”.

Adevărul este că Iulia Albu nu vorbește și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei privată. Iar asta, dragi colegi, o știți cu toții. Iulia Albu, cu foarte mici excepții, nu a vorbit despre prietenii sau relațiile ei, despre divorțul ei, despre familia ei. Și nici nu o voi face. Parazitismul însă, cu asta nu pot trăi.

Și astăzi aici spun STOP. Stop abuzurilor psihice, defăimării continue și hărțuirii mediatice din partea unui om care odată a fost soțul meu. STOP bullyingului nu doar mediatic, din partea unei persoane care ar trebui ca după 8 ani de la divorțul de mama copilului său să își vadă de propria viață.
Este trist cum acest om se leagă de orice declarație pe care eu o fac pentru a ieși in față. Îți mulțumesc pentru contribuția care a dus la nașterea Mikaelei, atât și nimic mai mult.”, a scris Iulia Albu pe Facebook despre Mihai Albu.

Iulia Albu a dat cărțile pe față. Ce a spus despre Cristi Borcea

De asemenea, vedeta de la PRO TV le-a explicat admiratorilor din mediul online că nu a existat vreo relație între ea și Cristi Borcea, dar nu își dorește să spună motivul pentru care s-a distanțat de fostul acționar de la Dinamo. Iulia Albu a confirmat faptul că o place pe Valentina Pelinel și speră ca familia afaceristului să aibă parte de liniște, așa cum își dorește și ea.

„NU AM AVUT O RELAȚIE CU CRISTIAN BORCEA. Motivul pentru care m-am distanțat de el și Mihaela nu l-am făcut niciodată public. Motivul pentru care vorbesc cu Valentina Pelinel și îmi place această nouă familie, iarăși, nu îl voi expune aici. Dar DA, îmi place această familie. Și în sfârșit au liniștea pe care o merită.

După 8 ani de la divorț, este timpul ca și eu să o am. Fostul soț al Iuliei Albu nu mi-o va oferi. Dar astăzi ALEG să o REVENDIC. Pentru mine și familia mea. O persoană care trăiește din scandaluri și care apare la televizor doar ca să vorbească despre fosta soție nu merită respect. Merită MILĂ.”, a mai zis aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI