Iulia Albu l-a uimit pe Cătălin Măruță. Ce a putut să zică despre Cătălin Botezatu: ‘Lui Cătălin nu îi plac bărbații?’

Iulia Albu l-a uimit pe Cătălin Măruță. Ce a putut să zică despre Cătălin Botezatu: ‘Lui Cătălin nu îi plac bărbații?’
Iulia Albu l-a uimit pe Cătălin Măruță. Ce a putut să zică despre Cătălin Botezatu: ‘Lui Cătălin nu îi plac bărbații?’

Iulia Albu a fost invitată de Cătălin Măruță la podcastul găzduit de celebrul prezentator tv. Cei doi au vorbit despre motivul pentru care există un conflict mocnit între Iulia și Cătălin Botezatu.

Iulia Albu l-a uimit pe Cătălin Măruță. Ce a spus despre Cătălin Botezatu

Se pare că motivul neînțelegerii dintre cei doi ar fi fost chiar rochia de nuntă a Iuliei Albu. Ea a ținut ca designerul rochiei să fie Răzvan Ciobanu, motiv pentru care Cătălin Botezatu s-a supărat.

Totodată, ea a acceptat în cadrul podcastului să discute telefonic cu Botezatu. Profitând de moment, Iulia Albu a lansat și un atac la celebrul creator de modă. Fosta jurată Bravo, ai Stil! a dezvăluit că relația ei cu Botezatu a început să scârțâie în momentul în care ea a ales ca rochia de mireasă să fie semnată de Răzvan Ciobanu.

“Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost foarte jovial la telefon. El l-a întrebat pe Cătălin Măruță cu ce este îmbrăcată Iulia Albu și chiar a apreciat felul în care aceasta își alege ținutele.

Dialog fabulos între Iulia Albu și Cătălin Măruță

„Îmi aduc aminte când venea cu pantaloni sau rochii din astea (n.r.cu crăpătură adâncă). Era apetisantă”, a spus Botezatu.

Cu toate astea, Iulia Albu a ales să îi răspundă cu un atac, făcând aluzii la orientarea lui sexuală.

Măi, da’ lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați. Pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătălin! Să ai o zi bună!”, a spus Iulia Albu.

”Ești nebună la cap?”, i-a spus Cătălin Măruță.

„Păi n-a spus el la tine la podcast? Eu așa am înțeles”, a răspuns Iulia.

“Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva: mă bucur că sunt iubit în aceeași măsură și de femei, și de bărbați. Tu știi ce greu e să fii urât. Ești o femeie deșteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a continuat creatorul de modă.

La final, Botezatu i-a spus Iuliei că e o femeie deșteaptă și frumoasă și și-a arătat convingerea că așa va rămâne pentru binele ei.

„Ooo, a fost o amenințare (…) Eu vreau să îți mulțumesc că ai vrut să intri cu noi în podcast”, a spus Iulia Albu, vrând să încheie conversația.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI