Iulia Albu îl ceartă pe Selly. Ce greșeală impardonabilă a făcut, de fapt, după aniversare: ”Recunoaste”

Iulia Albu îl ceartă pe Selly. Ce greșeală impardonabilă a făcut, de fapt, după aniversare: ”Recunoaste”
Iulia Albu il cearta pe Selly

Ziua și scandalul în showbizul românesc. De data aceasta Iulia Albu îl ceartă pe Selly. Ce greșeală impardonabilă a făcut, de fapt, după aniversarea celor 20 de ani. Criticul de modă îi 

De ce îl ceartă Iulia Albu pe Selly

Iulia Albu l-a luat la ochi pe Selly. Controversatul critic de modă a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care îi reproșează vloggerului comportamentul recent. Fosta soție a lui Mihai Albu îl acuză pe Selly, după ce artistul a numit persoanele în vârstă „boșorogi”, lucru care a indignat-o profund pe faimoasa stilistă, care îl sfătuiește pe Andrei Șelaru să își recunoască greșeala și să își ceară scuze public.

„Influencer meltdown new entry cu Selly. Toată lumea este scandalizata ca pustiul minune al showbizului asculta manele, dar nimeni nu are o problema cu faptul ca a numit persoanele de 80 de ani “boșorogi”. Nu, nu mai poți face nici politica, nici morala, nici reforma atâta timp cât jignești bunicii celor ce te-au făcut cine ești. Ca sa nu mai vorbim despre bunicii tai. Nu-i nimic, toată lumea are nevoie de un dus rece din când in când. Si de un strateg specializat pe crisis management. Sau o Agentie. Sau MĂCAR un pr cât de cât cu capul pe umeri. Spune cu mine, Rău, Rățușca, Rămurică
1. Recunoaste-ți greșeala
2. Reacționează pozitiv implicându-te in acțiuni de susținere a unor persoane in vârsta. Ce ar fi sa gătești o zi in cantina unui azil de bătrâni?
3. Respecta-ți publicul, povestește-i cum te simți, unde ai greșit si ajuta-i sa nu facă ce ai făcut tu.
Mie nu îmi pasa nici ca asculti manele si nici dacă scuipi sau nu semințe. La treaba!”, a fost mesajul dur de pe Facebook al Iuliei Albu.

Reacția lui Selly privind amenda primită cu ocazia aniversării zilei sale de naștere

În weekendul 27-28 februarie Selly a împlinit vârsta de 20 de ani, aniversare pe care a sărbătorit-o cu mare fast la o vilă din Snagov, unde a petrecut alături de iubita lui, cei mai buni prieteni și lăutari, deși petrecerile private sunt interzise în perioada pandemiei de coronavirus. Vloggerul, proprietarul vilei și Tzancă Uraganu, manelistul chemat să întrețină atmosfera, au fost amendați cu sume usturătoare de 10.000 și 15.000 de lei de către reprezentanții poliției, lucru care l-a revoltat pe liderul 5Gang.

Încercând să se apere împotriva valului de critici și acuze aduse, Selly a urcat un videoclip pe Youtube în care a explicat cu lux de amănunte cum s-a desfășurat petrecerea lui aniversară.

„Pe mine nu m-au anunțat încă ce sancțiune am primit, dar au avut grijă să dea un comunicat de presă. Eu am aflat de la jurnaliști ce amendă am primit. Înainte să dea comunicatul de presă au început să dea informații „pe surse” la jurnaliști. Așa funcționează sistemul ăsta. Sunt o grămadă de jurnaliști care dau șpagă să primească informații pe surse mai devreme. Voi poate nu cunoașteți asta, dar de aia orice decizie a Poliției apare mai întâi în presă. De ce? Hai să o spunem pe față, sunt jurnaliști care dau șpagă să afle informația aia înainte”, a declarat Selly pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI