Iulia Albu, cuvinte dure la adresa Anamariei Prodan. „Milionarii adevăraţi nu fac niciodată aşa ceva”

Iulia Albu, cuvinte dure la adresa Anamariei Prodan. „Milionarii adevăraţi nu fac niciodată aşa ceva”
Cum a criticat-o Iulia Albu pe Anamaria Prodan

Iulia Albu nu iartă pe nimeni și nimic, atunci când vine vorba de obținerea materialului necesar pentru rubrica ei de la Antena Stars. Recent, criticul de modă i-a adus cuvinte dute Anamariei Prodan, după ce ar fi analizat ținuta purtată de către celebra impresară. Ce a zis fosta soție a designerului Mihai Albu.

Anamaria Prodan, desființată de către criticul Ovidiu Buta

Emisiunea Poliția Modei s-a dovedit a fi un real succes în rândul telespectatorilor. Milioane de români urmăresc, cu sufletul la gură, cum Iulia Albu și Ovidiu Buta studiază cu atenție ținutele vestimentare ale vedetelor din showbizul autohton, sfătuindu-i ce să poarte sau nu.

Anamaria Prodan nu a scăpat nici ea de ochiul critic al experților. Criticul Ovidiu Buta și-a exprimat dezamăgirea față de ținuta aleasă de celebra impresară la un eveniment monden ce a avut loc la jumătatea lunii septembrie.

Partenerul de platou al Iuliei Albu a descris vestimentația aleasă de agentul FIFA ca fiind „prăfuită și învechită”, Ovidiu Buta fiind de părere că încălțămintea aleasă de vedetă ar fi stricat farmecul ținutei.

„Este o lecție despre cât de mult distruge încălțămintea o ținută, dar și machiajul. Pare totul învechit, prăfuit, chiar dacă ea încearcă să vândă cu totul o altă imagine, în cazul de față, o cu totul altă încălțăminte ar fi ajutat-o mult mai mult.

În plus, nu înțeleg chestia asta, dacă tot ai acest morman de bijuterii pe tine, de ce nu ai căuta opțiuni de a insera elegant aceste bijuterii în ținută”, a declarat Ovidiu Buta.

Ce mesaj i-a transmis Iulia Albu

Frumoasa impresară de fotbal a fost lăudată de Iulia Albu pentru discursul susținut. În schimb, jurata de la Splash! Vedete la apă ar fi concluzionat că ținuta Anamariei Prodan nu ar fi fost accesorizată cum trebuie.

„Mi se pare super discursul ei, mai ales în contextul în care știm cu toții cu arăta ea acum zece ani. Bijuteriile trebuiau să fie măcar într-o logică oarecare.

Ea poartă tot timpul aceste bijuterii, la aproape orice și eu cred că statutul unei persoane, mai ales milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva. Nu este o ținută reușită!”, a precizat Iulia Albu la Antena Stars.

Care a fost reacția Anamariei Prodan

În consecință, Anamaria Prodan le-a dat replica celor care au criticat-o din punct de vedere stilistic, dând de înțeles că nu pune mare preț de tendințele actuale, ci pe propriile preferințe în materie de modă.

„Nu am un stil vestimentar care să mă reprezinte. Eu mă îmbrac oricum, nu știu, și nu mă interesează cum e moda.

Eu mă îmbrac cum îmi place mie și cum îmi stă mie bine. Eu dau tonul, nu copiez ținutele altora. Cel mai mult mă deranjează când cineva își cumpără ținuta din vitrină și nu este cu personalitate așa”, a dezvăluit fosta soție a lui Reghe.