Iulia Albu a jignit-o pe Mihaela Rădulescu în direct, la TV. Toată țara a auzit ce a zis despre ea

Iulia Albu a jignit-o pe Mihaela Rădulescu în direct, la TV. Toată țara a auzit ce a zis despre ea
Iulia Albu a jignit-o pe Mihaela Radulescu in direct, la TV

Iulia Albu este una dintre cele mai apreciate și cunoscute creatoare de modă din țara noastră. În ultimii ani, și-a făcut un obicei din a critica dur ținutele unor vedete de pe plaiurile mioritice. Când vine vorba de vestimentație, dar și despre cum preferă unele dive să le poarte, designerul nu se abține și spune lucrurilor pe nume. În vizorul Iuliei Albu a intrat și Mihaela Rădulescu, pe care a jignit-o în direct, la TV.

Ce a putut spune Iulia Albu despre Mihaela Rădulescu

Iulia Albu prezintă o emisiune de fashion la Antena Stars, intitulată „Poliția Modei”, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.00. Cei mai recenți invitați au fost băieții de la Noaptea Târziu, cu care vedeta a vorbit, printre altele, și despre femei. La un moment dat, Cuza a fost pus la zid de Iulia Albu, dar nu din cauza felului în care era îmbrăcat. Stilista le-a aruncat băieților de la Noaptea Târziu o replică tăioasă, făcând aluzie la Mihaela Rădulescu.

„Dar și domnului Felix îi plac parașutele și vouă nu?”, a precizat Iulia Albu, în cadrul emisiunii sale.

Reacția invitaților din platoul emisiunii „Poliția Modei”

Bineînțeles că tot platoul emisiunii s-a amuzat când Iulia Albu a scăpat acest porumbel, chiar și Emi nu s-a putut abține să nu râdă. Mai mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum îi știe toată lumea, Cuza și Emi nu puteau să nu ofere un răspuns pe măsură.

Ce răspuns a dat Emi de la Noaptea Târziu

Creatoarea de modă nu i-a iertat pe băieții de la Noaptea Târziu, însă cei doi cântăreți nu s-au supărat când Iulia Albu i-a întrebat dacă le plac „parașutele”, chiar s-au amuzat. Emi a avut replică, susținând că preferă mai mult parapanta.

„Mai mult parapanta”, a fost răspunsul lui Emi oferit stilistei.

Creator și critic de modă, Iulia Albu nu iartă nicio vedetă din showbizul românesc

Fosta soție a creatorului de pantofi Mihai Albu șochează prin aparițiile sale extravagante și prin replicile memorabile. În cadrul emisiunii „Poliția Modei”, de la Antena Star, designerul are grijă ca nu cumva vreo vedetă să scape fără critici, fiecare după cum „merită”.

„Având în vedere succesul răsunător de care rubricile mele s-au bucurat în decursul timpului, era firesc ca următorul pas să fie cristalizarea acestora într-o emisiune proprie”, spunea stilista recent.

La Antena Stars, Iulia Albu prezintă şi emisiunea „I.A. cu stil”. Când a început colaborarea cu trustul Intact, stilista făcea parte şi din juriul emisiunii „Splash! Vedete la Apă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI