Iulia Albu a făcut-o de râs pe Crina Abrudan. Ce secret a dezvăluit public despre ea

Cum a facut-o de ras Iulia Albu pe Crina Abrudan

Iulia Albu nu se dezminte. Acesta a comentat în stilu-i caracteristic ținuta Crinei Abrudan. De altfel, cea din urmă a fost prezentă ieri în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

Iulia Albu a făcut-o de râs pe Crina Abrudan

Crina Abrudan a avut o ținută frumoasă, însă nu neapărat pe placul fashion editorului Iulia Albu, care a ținut să comenteze.

”Ieri a venit la Martea Neagră Crina Abrudan. Mărturisesc ca arată fantastic. Si mi-a si gatit. Nu am avut inima sa ii zic nimic de copia Alexandre Vautier pe care o purta”,a  scris Iulia Albu pe contul ei de Facebook.

Iulia Albu, atac și la Adelina Pestrițu

Despre Iulia Albu este bine de amintit că aceasta s-a făcut remarcată în anul 2013 prin faptul că purta mereu o găină după ea. Deși s-a lepădat în timp de acest ”animal de companie”, vietatea a scos-o din anonimat. Dar i-a fost și ”blestem”, astfel că cei care au tot vrut să o atace, s-au legat de acest aspect. Așa s-a întâmplat și într-un scandal cu Adelina Pestrițu. Astfel că lupta a început-o fashion designerul, în platoul emisiunii ”La Măruță”, dar a fost continuată scurt de vedeta Instagramului și în mediul online.

Iulia Albu a fost cea care a aruncat mănușa, iar Adelina Pestrițu a ieșit la atac. Iulia Albu a pledat pentru protejarea animalelor, motiv pentru care atunci când comentează ținutele vedetelor la rubricile de modă de la diverse emsiiuni, își spune punctul de vedere cu vehemență, tăindu-le din listă pe cele care prezintă jachete din blană de animal.

Apoi, în ediția din 20 octombrie a emisiunii ”La Măruță”, în cadrul căreia are rubrica de modă, a atins din nou acest subiect tabu. Atunci, ea le-a criticat acerb pe Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu.

Ce replică a dat Adelina Pestrițu

„Poartă blană naturală într-un context în care mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și bun simț”, spune ea.

„Persoanele care fac asta, în momentul acesta, în România, nu merită din punctul meu de vedere denumirea de influenceri.Odată ce ai un anumit număr de fallowers, nu înseamnă că îți este permis orice”, a tras această un semnal de alarmă.

Fashion editorul Iulia Albu a vizualizat alte fotografii cu vedete purtând blănuri naturale, un alt motiv pentru ca aceasta să ia foc. astfel că țintă i-a fost acum Adelina Pestrițu. Deși cea din urmă nu a văzut prestația designerului, bruneta a publicat în urmă o imagine în care poartă o astfel de haină, iar un fan a atenționat-o că ”vorba vine de la Măruță”.

„Tocmai te-a acuzat Iulia Albu la PRO TV că poarți blănuri naturale. Cică urât din partea ta!!!”, a înștiințat-o fanul.

„Și-a dat găina jos din cap când a zis asta?”, a răspuns Adelina Pestrițu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI