Iubitul Elenei Udrea a plecat de acasă. Unde s-a dus, de fapt, Adrian Alexandrov

Iubitul Elenei Udrea a plecat de acasă. Unde s-a dus, de fapt, Adrian Alexandrov
Iubitul Elenei Udrea a plecat de acasă. Unde s-a dus, de fapt, Adrian Alexandrov

Iubitul Elenei Udrea s-a ascuns în pădure, pentru câteva momente de relaxare și s-a distrat pe cinste. Adrian Alexandrov a fost acum câteva zile într-un parc de aventură nu departe de vila din Corbeanca în care locuiește alături de Elena Udrea și fiica lor.

Adrian Alexandrov s-a relaxat la pădure

Astfel, Alexandrov și-a testat calitățile și a încercat o sesiune de tir cu arcul, în pădurea deasă, ținta fiind un copac aflat la aproape 10 metri distanță. „Lovitura perfectă”, a precizat Alexandrov la fotografia care-l înfățișează în timp ce lansează o suliță.

Iubitul Elenei Udrea s-a ascuns în pădure. Elena Udrea a fost citată la un proces

Dacă Alexandrov a avut parte de clipe de relaxare, Elena Udrea a avut o perioadă mai tensionată. Astfel, la sfârșitul lunii mai, Elena Udrea a fost prezentă la Curtea de Apel București pentru un nou termen în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009, dosar în care este judecată alături de Ioana Băsescu și Dan Andronic, conform Click.ro. Elena Udrea a venit în fața instanței regulamentar, cu mască de protecție pe față împotriva noului coronavirus.

Astfel, blonda a reapărut în fața instanței pentru un nou termen în dosarul care are în vizor finanțarea campaniei electorale din anul 2009. Menționăm că iubita lui Alexandrov a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

De altfel, acesteia i s-a luat și temperatura la intrarea în acestă instituție. Elena Udrea a purtat o îmbrăcăminte de culoare crem, din cap până-n picioare, tinuri calde și discretă, de altfel. Aceasta a evitat astfel să poarte haine provocatoare în aceastinstituție, ținute cu care ne obișnuise într-o vreme, alegând pantaloni crem, evazați, cu talie înaltă, și o bluză de acceași culoare, subțire și vaporoasă, cu talie scurtă, fără a avea vreo pată de culoare, așa cum ne obișnuise aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI