Iubita lui Marcel de la Insula iubirii, schimbată total după ultimele operații estetice. Fanii nu o mai recunosc pe Armina VIDEO

de: Andrei Simion
25 08. 2024

Recent, în cadrul unui episod din podcast-ul lui Bursucu, invitații Marcel de la „Insula Iubirii” și iubita sa, Armina, au stârnit controverse neașteptate. În timp ce discuțiile din cadrul podcast-ului au acoperit diverse subiecte, atenția celor de acasă a fost captată de un detaliu neașteptat: buzele Arminăi.

Iubita lui Marcel de la Insula iubirii, schimbată total după ultimele operații estetice

Mulți dintre cei care au urmărit episodul nu s-au putut abține și au adăugat comentarii pe rețelele sociale cu privire la aspectul buzelor tinerei. Se pare că o mare parte din public consideră că Armina a exagerat cu cantitatea de acid hialuronic folosită, criticând rezultatul final. Opiniile sunt împărțite, dar majoritatea celor care au comentat sunt de părere că procedura estetică nu o avantajează pe tânără, mulți exprimându-și deranjul în mod direct.

Rămâne de văzut cum vor reacționa Marcel și Armina la aceste comentarii și dacă vor adresa acest subiect în viitoarele lor apariții publice. Cert este că episodul respectiv al podcast-ului lui Bursucu a reușit să atragă atenția și să genereze discuții aprinse pe internet.

„Eu nu înțeleg de ce exagerati cu acidul. Jur că nu vă înțeleg. De ce naiba vreti sa va uratiti, habar n-am. Pot sa înțeleg ca vă doriți buze mai cărnoase, dar nu EXAGERATI”/ Rățuștele sigur te vor în echipa lor….horor….unele chiar nu vă uitați în oglinda, probabil aveți vederea incetosata!/ Doamne ferește ce buze are !!😂😢”, au fost câteva din comentariile primite.

Ce a mărturisit Armina, despre sentimentele lui Marcel din emisiune

Marcel Andrei, renumit pentru participarea sa la emisiunea „Insula Iubirii”, și logodnica sa, Armina, au făcut recent dezvăluiri uimitoare într-un podcast găzduit de Bursucu’. Cei doi au vorbit despre perioada în care Marcel a fost ispită în Thailanda și despre relația sa cu Maria, concurenta care i-a atras atenția.

Armina a explicat că este normal să te atașezi de cineva cu care petreci mult timp, referindu-se la apropierea lui Marcel de o femeie din emisiune, comparând acest atașament cu cel pe care l-ai putea avea față de un câine, fie el de pe stradă sau al tău.

„El s-a atașat foarte mult acolo. S-a atașat de femeie aceea, fata aceea, care și-a făcut rolul de ispită pentru că e normal să te atașezi în ziua de astăzi. Și eu sunt foarte atașată de câinele meu. Te atașezi de un câine de pe stradă, da păi dacă e un om lângă tine”, a spus Armina.