Iubita lui Liviu Vârciu e spectaculoasă. Cum arată imediat după ce a născut

de: Alexandra Chivu
23 07. 2020

Marea dorință a lui Liviu Vârciu s-a îndeplinit în urmă cu două luni, când iubita sa a născut un băiețel. Numai timpul mai ține socoteala, căci, deși aflată la a doua naștere, Anda Călin arată spectaculos.

Iubita lui Liviu Vârciu, în costum de baie după cea de-a doua naștere. Anda Călin arată spectaculos

Liviu Vârciu a devenit cel mai fericit dintre pământeni în urmă cu două luni. Iubita lui, Anda Călin, a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului și al treilea copil al artistului. Anda a născut un copil perfect sănătos și, tot la fel de important ca acest aspect a fost și sexul bebelușului, care a însemnat pentru tată un vis devenit realitate.

Împliniți, cei patru au plecat la mare pentru a se bucura de soare, iar ultima fotografie postată de Anda pe Internet i-a uimit pe fani. Bruneta s-a pozat alături de Liviu și fiica lor cea mare pe malul mării. Internauții au uitat de portretul de familie și s-au concentrat pe abdomenul Andei, care, deși era ascuns în spatele unui costum de baie cu talie înaltă, se putea observa că este tonifiat.

Anda nu vrea să-i dezvăluie chipul mezinului pe Internet, pentru moment

Imediat, admiratorii cuplului s-au întrebat unde este mezinul familiei. Părerea lor a fost că bebelușul a rămas acasă, dar s-au înșelat: „Ce frumosi sunteți ?dar lipseste mezinul…cf se odihnește???”, a comentat un fan. „Dacă nu vreau sa pun poze cu el momentan, nu înseamnă ca lipsește ;)”, a venit răspunsul Andei.

„In sfârșit va venim și noi fericiții!!!Sa dea Dumnezeu sa tina uniții ca va sta foarte bine și faceți copiii Frumoșii !!!!❤️❤️❤️???/ Frumoasa familie!?/ DOAMNE CÂT ești de frumoasă, cum ARĂȚI după două nașteri, esti superbaaaaaaaaaa/ Cat de superbi sunteti! ❤️?”, sunt câteva dintre comentariile primite de Anda pentru poza de familie postată.