Îți miroase urât baia? Trucurile geniale care te scapă rapid de această problemă

Îți miroase urât baia? Trucurile geniale care te scapă rapid de această problemă
Trucuri pentru a elimina mirosul neplăcut din baie

Trucurile geniale te scapă de neplăceri! În cazul că baia ta are un miros neplăcut, este necesar să optezi pentru câteva ingrediente simple pentru a scăpa de probleme. O să observi efectele imediat! Toate gospodinele o să se bucure enorm de ce s-a aflat acum.

Ce trucuri geniale te scapă de mirosul urât din baie

Mirosul urât poate să apară din mai multe cauze, astfel că trebuie să te asiguri că nu o să ai de suferit din cauza numeroaselor probleme. Cu siguranță nu îți dorești ca mereu să le explici invitaților că miresmele neplăcute din baie nu te pot lăsa să îți vezi de viață! Iată ce trebuie să folosești:

Bicarbonat de sodiu

Mirosul neplăcut poate să vină de la coșul de gunoi din baie, dacă acesta este plin. Trebuie să arunci mereu ce este în acesta și să îl speli de fiecare dată înainte de folosire. Îl poți curăța cu bicarbonat de sodiu, dar poți să presari și puțin din acest ingredient în respectivul obiect.

De asemenea, în cazul în care ai nevoie de un odorizant de baie, s-a aflat un truc senzațional! Trebuie să amesteci o linguriță de bicarbonat de sodiu în două căni de apă și să adaugi câteva picături de ulei esențial și o linguriță de oțet. Transferă soluția într-o sticlă cu pulverizator.

Oțet

Oțetul te poate ajuta să scapi de orice neplăcere. Acesta este potrivit și pentru a curăța suprafețele pretențioase. El trebuie să fie amestecat cu apă și pus într-o sticlă cu pulverizator. Folosește soluția și șterge suprafața cu o cârpă umedă, potrivit casa.acasa.ro. Baia ta o să strălucească!

Microorganismele dăunătoare pot să dispară dacă torni o cană plină de oțet în scurgeri. Acest lichid dezinfectează zonele afectate, astfel că o să te bucuri de efectele pe care le are mult timp de acum încolo. O să economisești și foarte mulți bani dacă îl folosești!

Detergent de rufe

Detergentul de rufe elimină mirosul neplăcut din baia ta! Trebuie să îl torni în rezervorul de la toaletă și o să scapi de orice problemă. Acest truc genial o să le ajute pe gospodine la curățenie de fiecare dată. Mulți români o să prefere să folosească acest produs care se află la îndemâna oricui!

Un miros plăcut o să fie eliberat în aer de fiecare dată când o să tragi apa, astfel că orice fel de mireasmă neplăcută o să fie neutralizată. Nici nu o să mai ai nevoie de altceva!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI