Îţi mai aduci aminte de Pisi din „Inimă de ţigan”? Meseria neaşteptată pe care o are acum Dana Hauer

Îţi mai aduci aminte de Pisi din „Inimă de ţigan”? Meseria neaşteptată pe care o are acum Dana Hauer
Meseria neaşteptată pe care o are Dana Hauer. Fosta actriță care a jucat în telenovela „Inimă de țigan” s-a reinventat.

În urmă cu 15 ani de zile, „Pisi” din „Inimă de țigan” făcea senzație în țara noastră, după ce apărea pe micile ecrane. Actrița Dana Hauer a devenit foarte cunoscută printre români, datorită personajului pe care îl juca și care a adus-o pe aceasta în lumina reflectoarelor. O perioadă, a profitat din plin de viața de vedetă pe care o ducea. În prezent însă, artista stă departe de camerele de filmat. Ba chiar a renunțat la profesia pe care o avea pe vremuri. Iată meseria neaşteptată pe care o are Dana Hauer acum! A dat fosta actriță lovitura?

Cum o mai duce „Pisi” din „Inimă de țigan”

Ce s-a ales de „Pisi” din „Inimă de ţigan”? Deși știa să se facă plăcută în ochii românilor, actrița Dana Hauer a decis să renunțe la meseria pe care o avea în urmă cu 15 ani și să se reprofileze din punct de vedere profesional. Și se pare că nu a făcut deloc o alegere proastă. Având în vedere felul în care arată lucrurile în prezent, fosta actriță pare că nu regretă nimic.

Cu mai mult timp în urmă, Dana Hauer a renunțat la viața de Capitală. A lăsat în urmă toate experiențele trăite în București și a plecat mai departe cu amintirile. Cum nu a mai activat în actorie, vedeta a avut grijă să se organizeze și să își facă un plan de afaceri astfel încât să nu ducă lipsă de nimic.

Și, după cum se prezintă lucrurile, Dana Hauer o duce foarte bine din punct de vedere financiar. Și nu numai, fiindcă fosta „Pisi” din telenovela „Inimă de țigan” și-a găsit fericirea și alături de un partener cu care are un băiețel foarte simpatic. După o relație de 13 ani de zile, Dana Hauer a dat naștere singurului său copilaș, pe nume Victor.

Băiețelul o face pe Dana Hauer foarte mândră. În materialele pe care pe publică pe conturile sale de pe platformele de socializare, fosta actriță apare mereu zâmbitoare, semn că viața a avut grijă să îi presare și bucurii printre greutăți.

Meseria neaşteptată pe care o are Dana Hauer

Așa cum spuneam, fosta actriță s-a reprofilat din punct de vedere profesional. Acum, nu mai este angajata nimănui și își gestionează foarte bine resursele financiare, dat fiind faptul că afacerea pe care și-a deschis-o după ce a părăsit Capitala rezistă chiar și astăzi.

Luând viața în piept, încrezătoare, Dana Hauer a decis să se mute în Râmnicu Vâlcea, după ce a plecat din București. Acolo, vedeta și-a pus în practică o idee de afacere care i-a adus mulți bani. Clienteală are, desigur, mai ales că domeniul se bucură de un interes deosebit din partea femeilor.

Concret, Dana Hauer este acum o antreprenoare de succes. Aceasta deține un salon de make-up specializat pe gene false. Chiar dacă a renunțat la viața de actorie și nu mai apare pe ecrane, frumoasa mămică se bucură de o comunitate de 190.000 de urmăritori pe platformade socializare TikTok.

Aici, Dana Hauer încarcă tot felul de materiale video în care vorbește inclusiv despre genele false, specializarea sa.