Ispita Mădălina și Dani de la Insula Iubirii s-au despărțit. Mesajul ironic al Daianei Prodan i-a amuzat pe fanii emisiunii

de: Daoud Andra
12 09. 2024

Deși părea că s-au îndrăgostit iremediabil și își făceau promisiuni în emisiune, Mădălina și Dani de la Insula Iubirii s-au despărțit. Relația lor a durat doar câteva luni, după care s-au separat. Ispita a recunoscut că Dani a înșelat-o la scurt timp după emisiune.

Mădălina și Dani de la Insula Iubirii nu mai sunt împreună

Dani Boy și ispita Mădălina au plecat din Thailanda ca un cuplu și părea că totul merge ca pe roate între ei. Au existat inclusiv zvonuri că ispita ar fi însărcinată, însă în loc să întemeieze o familie, cei doi s-au despărțit. Mădălina a recunoscut recent, într-o sesiune de Q&A, că ea și Dani nu mai sunt împreună. De asemenea, a infirmat zvonurile legate de sarcină.

În urmă cu ceva timp, ispita spunea că fostul concurent de la Insula Iubirii a călcat strâmb după ce s-au întors în țară și că, oricât a încercat să treacă peste anumite greșeli, lucrurile nu au funcționat între ei.

”Nu am trecut niciodată peste trădare, nu pot să concep așa ceva, însă fiind circumstanțele respective și ieșind dintr-o relație de 5 ani și jumătate, am zis ok, nu știe nici măcar el ce se întâmplă cu el. Am încercat să-i găsesc scuze”, a mărturisit Mădălina, după emisiune.

Ispita Mădălina și Dani de la Insula Iubirii s-au despărțit. Mesajul ironic al Daianei Prodan i-a amuzat pe fanii emisiunii

Ce a spus Daiana despre despărțirea celor doi

Daiana Prodan, fosta concurentă de la Insula Iubirii, nu a rămas indiferentă la vestea că Dani și Mădălina s-au despărțit. Daiana, care a mers să își testeze relația cu Rareș și a plecat împreună cu el de pe insulă, a spus, într-un live pe TikTok, că o relație între o ispită și un concurent pe care l-a ”furat” dintr-un cuplu nu avea cum să funcționeze.

”Dar ele (n.r. ispitele) s-au îndrăgostit, că dacă furi un băiat dintr-o relație, o să vă meargă… lux o să vă fie. Eu nu am văzut în viața mea și în niciun sezon să fie astfel de situații, adică în loc să avem noi o problemă cu ele, ele aveau o problemă cu noi ca și cum noi eram amantele”, a spus Daiana, într-un live, pe TikTok.

În urma participării la emisiune, Daiana a primit un rol într-un serial produs de Netflix. Fosta concurentă a spus pe TikTok că personajul ei se va numi Lexa, însă nu a putut da mai multe detalii cu privire la serial.

”Da, am luat rolul. Nu pot să vă spun mai multe, pot să vă spun că este un serial pe Netflix cu mașini și pot să vă spun că mă cheamă Lexa în serial. Este un serial românesc și am luat rolul principal”, a spus Daiana Prodan pe TikTok.