Irinel Columbeanu, scandal uriaș cu Monica Gabor. Ce rol a avut Anna Lesko, totul a devenit public

Irinel Columbeanu, scandal uriaș cu Monica Gabor. Ce rol a avut Anna Lesko, totul a devenit public
Monica Gabor a facut o criza de gelozie din cauza Annei Lesko

Monica Gabor a intrat în viața lui Irinel Columbeanu la puțin timp după ce el se despărțise de Anna Lesko. De altfel, cele două femei nu s-au plăcut niciodată.

Irinel Columbeanu, scandal uriaș cu Monica Gabor

Asta chiar și în situația în care artista Anna Lesko finalizase definitiv relația cu Irinel Columbeanu când de la Bacău a apărut cea care a devenit doamna Columbeanu. De altfel, despre crizele de gelozie ale Monicăi Gabor au vorbit în trecut apropiații ei, dar și angajați de pe domeniul de la Izvorani, acolo unde au stat soții Columbeanu.

Însă puțină lume știe că Monica avea oarece motive să fie geloasă pe Anna Lesko. Mai exact, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu își pusese amprenta în vila de la Izvorani, cea care s-a făcut și scrum recent.

Artista Anna Lesko a fost iubita lui Irinel Columbeanu mai bine de 8 ani până în 2004, iar în prezent aceasta nu este doar cântăreață, ci și pictoriță, iar urmele trecerii prin casa de la Izvorani au rămas. În marele salon de la intrarea în vila lui Irinel Columbeanu existau mai multe creații ale lui Sabin Bălașa, precum și ale altor pictori. Așadar, pereții salonului erau decorați cu trei picturi murale: una a lui Sabin Bălașa, alta a lui Tudor Bălașa, iar cea de-a treia a Annei Lesko. Din păcate, cele trei opere de artă au fost distruse în incendiul care a mistuit vila în urmă cu câteva zile.

Monica Columbeanu, crize de gelozie din cauza Annei Lesko

Dar Irinel Columbeanu a povestit că într-o perioadă, Monica, într-o criză de gelozie, i-a cerut să dea jos lucrarea fostei iubite, Anna Lesko. Lucrarea a putut să fie desprinsă din acel loc și păstrată pentru a-i face pe plac Monicăi Columbeanu, la vremea aceea. Operele de artă ale lui Irinel Columbeanu au fost distruse, exceptând sculptura din salon.

”În acest moment, întreaga pictură murală este scrum. A fost afectată integral! Practic nu mai există! De asemenea, statuia realizată de Sabin Bălașa, despre care se credea că este din marmură, dar care era, de fapt, din plastic turnat, a fost puternic afumată. Din fericire, aceasta s-a prăbușit în piscina de sub living și este încă întreagă. Această sculptură este singura care mai există din toate operele de artă din casă și chiar dacă nu a fost afectată de flăcări, a fost afumată foarte puternic”, a spus după incendiu Eduard Uzunov, reprezentantul companiei Regatta.