24 sept. 2021 | 10:10

Irinel Columbeanu reacționează după infectarea cu covid-19. Ce spune despre vaccinare. ”Confirm! Bafta unora”

Monden
Irinel Columbeanu reacționează după infectarea cu covid-19. Ce spune despre vaccinare. ”Confirm! Bafta unora”
Irinel Columbeanu reacționează după infectarea cu covid-19

Irinel Columbeanu reacționează după infectarea cu coronavirus. El a fost infectat cu virusul și a fost internat de urgență. Acesta a lăudat profesionalismul medicilor din România, dar a făcut și un comentariu legat de vaccinare.

Irinel Columbeanu reacționează după infectarea cu covid-19

Irinel Columbeanu are coronavirus și a fost internat de urgență. La vârsta de 64 de ani, fostul soț al Monicăi Gabor a decis să solicite ajutorul cadrelor medicale, astfel că a chemat ambulanța și a fost transportat la Spitalul Ilfov. Acesta a confirmat faptul că a fost infectat cu virusul.

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit, ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a declarat Irinel Columbeanu pentru ciao.ro.

Amintim că ăn ultimele zile din ce în ce mai multe vedete și persoane publice au ajuns la spital din cauza virusului. Astfel, Monica Anghel, Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu, Sorin Oprescu sunt doar câțiva dintre cei care se luptă cu temutul virus. Viorica de la Clejani a fost externată recent din spital. Cât despre Irinel Columbeanu, acesta nu este în stare gravă.

Nicușor Stan, unul dintre apropiații lui Irinel Columbeanu, a spus despre starea acestuia de sănătate:

”Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat. Oricum, eu le recomand tuturor să meargă la spital în caz că fac COVID-19, nu este de joacă cu acest virus și dacă ești vaccinat, și dacă nu ești”, a spus Nicușor Stan pentru Fanatik. 

”Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă. Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine. Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine”, a mai spus Nicușor Stan.

Irinel Columbeanu, urmărit de greutăți

Se știe că Irinel Columbeanu a traversat și o perioadă destul de dificilă. El și-a pierdut averea de 150 de milioane de euro, fiind nevoit să renunțe la stilul de viață pe care îl avea în vremea când locuia la Izvorani.

Problemele nu l-au pus însă la pământ și consideră că obiectele câștigate de-a lungul vieții nu sunt importante în momentul în care o persoană pleacă din această lume.

„Adevărat! Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea.

Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit.”, spunea Irinel Columbeanu, care are și un sfat pentru ceilalți:

„Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață.”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Capital.ro
Pizza cu puține calorii, rețetă rapidă și ușoară. O poți consuma fără grija kilogramelor în plus
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro