Irinel Columbeanu, internat de urgență la spital. În ce stare se află după ce a luat covid

Irinel Columbeanu, internat de urgență la spital. În ce stare se află după ce a luat covid
De ce a ajuns Irinel Columbeanu la spital. Informații de ultimă oră

Irinel Columbeanu trece prin momente dificile! Fostul soț al Monicăi Columbeanu a cerut ajutorul medicilor după ce și-a dat seama că starea lui de sănătate nu este una foarte bună. Acesta a fost internat de urgență pentru a sta sub observația cadrelor medicale.

Irinel Columbeanu se află la spital. Ce s-a întâmplat cu el

Irinel Columbeanu s-a infectat cu Covid-19, dar a încercat să se trateze acasă în primele zile. Totuși, fostul om de afaceri și-a dat seama că starea lui de sănătate se înrăutățește, așa că a sunat la ambulanță pentru a beneficia de ajutorul medicilor în cel mai scurt timp.

Cu acestea fiind spuse, Irinel Columbeanu a fost internat de urgență la Spitalul Ilfov. Acesta nu se află într-o stare gravă după ce s-a infectat cu Covid-19, astfel că primește îngrijirile necesare într-un salon, fără să fie nevoie să fie dus în secția ATI, potrivit publicației Ciao.

Irinel Columbeanu, urmărit de probleme

Veștile despre Irinel Columbeanu vin după ce s-a aflat că fostul afacerist trece printr-o perioadă dificilă. Acesta și-a pierdut averea de 150 de milioane de euro, așa că a fost nevoit să renunțe la stilul de viață pe care îl avea în momentul în care locuia la Izvorani.

Totuși, problemele nu l-au pus la pământ, așa că Irinel Columbeanu a reușit să o ia de la capăt. De curând, acesta a discutat despre starea sa materială, explicând că obiectele câștigate de-a lungul vieții nu sunt importante în momentul în care o persoană pleacă din această lume.

„Adevărat! Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea.

Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit.”, a explicat el pentru publicația menționată mai sus.

Ce a spus Irinel Columbeanu după ce și-a pierdut averea

Irinel Columbeanu a reușit să își păstreze optimismul și în clipele de cumpănă, așa că le-a recomandat tututor să rămână răbdători în momentul în care drumul din viață se complică, mai ales pentru că soarele o să răsară pe strada oricui dacă există speranță.

„Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață.”, a mai spus Irinel Columbeanu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI