Irinel Columbeanu, dezvăluire nouă despre relaţia Monicăi Gabor cu Nuţu Cămătaru. E senzațională! (exclusiv)

Irinel Columbeanu, dezvăluire nouă despre relaţia Monicăi Gabor cu Nuţu Cămătaru. E senzațională! (exclusiv)
Ce a spus Irinel Columbeanu despre Monica Gabor și Nuțu Cămătaru

Nuțu Cămătaru a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre Monica Gabor în cartea biografică despre viața lui. Mulți au fost uluiți când au aflat ce legătură a avut acesta cu fosta doamnă de la Izvorani. Iată că Irinel Columbeanu s-a hotărât să vorbească despre respectiva poveste.

Ce legătură a avut Monica Gabor cu Nuțu Cămătaru

Mulți au fost surprinși de ce a spus Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor în cartea care relatează unele dintre cele mai importante momente din viața sa. Se pare că fosta soția a lui Irinel Columbeanu ar fi avut o legătură de scurtă durată cu acesta în urmă cu mai mulți ani.

„Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi.

Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi.”, a povestit Nuțu Cămătaru, referindu-se la Monica Gabor.

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre Monica Gabor

Irinel Columbeanu nu a fost surprins de faptul că s-a aflat totul despre legătura dintre Nuțu Cămătaru și fosta lui soție. El a mărturisit că știa totul, ba chiar o să vorbească mai mult despre respectivul subiect în volumul al doilea din cartea sa, care o să fie lansată în doar câteva zile.

„Știam povestea asta dinaintea nuntii, mi-o spusese Monica. Subiectul e tratat mai mult decât pe larg în volumul doi al cărții mele.”, a spus Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.

De asemenea, acesta a recunoscut că nu l-a cunoscut personal pe Nuțu Cămătaru.

„Nu l-am cunoscut pe Nuțu și nici nu-mi place să intru în polemici cu altcineva.”, a adăugat el.

Irinel Columbeanu, totul despre cartea lui. Ce a reușit să facă

Irinel Columbeanu se pregătește de lansarea cărții sale, care o să aibă loc pe data de 15 decembrie. Acesta a muncit aproximativ un an de zile și vine cu un concept nou. Mai exact, cititorii o să aibă la dispoziție un cod QR pentru a putea să vadă un filmuleț despre un pasaj din volumul său.

De asemenea, în cartea lui Irinel Columbeanu sunt prezentate legăturile amoroase pe care acesta le-a avut cu Romanița Iovan și Anna Leksko. El nu vrea să se oprească aici! Acesta o să lanseze și un al doilea volum, în care o să vorbească despre mariajul pe care l-a avut cu Monica Gabor.

„Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde.

Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră. Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie.

Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit.

Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod qr, care se va tipări în paginile cărții.”, a povestit Irinel Columbeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI