Irinel Columbeanu, cadou genial pentru Irina. Ce i-a oferit fiicei sale

de: Anca Lupescu
14 01. 2022

Irinel Columbeanu încearcă pe cât posibil să fie un tată prezent în viața Irinucăi, fiica lui. Chiar dacă nu locuiesc împreună și se văd rar, cei doi au o relație apropiată. Micuța urmează să își sărbătorească ziua de naștere, iar tatăl ei a vrut să îi facă o surpriză. Irinuca locuiește în America, alături de mama ei, fratele vitreg și Mr. Pink.

Ce gest a făcut Irinel Columbeanu pentru fiica lui

Irinel Columbeanu i-a trimis fetiței sale în SUA cartea pe care a scris-o. Micuța s-a apucat deja să o citească înainte de culcare.

„Irina a început să o citească încă de seara de când a ajuns la ea. Mi-a citit cu voce tare în telefon, primele cuvinte sunt în franceză, limbă pe care o cunoaşte şi ea.

Ce m-a frapat pe mine a fost faptul că, deşi are foarte mult de învăţat, a zis că abia aşteaptă să o citească, pentru că are 40 de minute libere, înainte de culcare.

Pe mine asta m-a impresionat, cât de organizată e ea”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.ro

„De aceea am trimis prin curier cele două cărţi, pentru ea şi Monica. E un fel de cadou în avans. Poate îi mai trimit şi altceva, dar e greu cu transportul”, a spus Irinel.

Ce își dorește pentru al doilea volum

El a mărturirisit că și-ar dori ca la lansarea celei de-a doua cărți să fie prezentă și Monica.

„I-am spus Monicăi să vină şi ea la lansarea celei de-a doua cărţi, care are loc în februarie. Şi normal ar fi, fiindcă figurează şi ea în acest cel de-al doilea volum, să vină. E chiar personajul principal”.

La lansarea primului volum au fost prezente Romanița Iovan și Briana Caragea, două dintre fostele iubite ale omului de afaceri.

Cartea de numește „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, iar Irinel Columbeanu vorbește în volum despre viața lui personală și detalii neștiute până la lansarea volumului.