Irina Tănase, iubita lui Dragnea, apariție surpriză după interviul acordat de ex-liderul PSD. Ce a făcut tânăra

Irina Tănase, iubita lui Dragnea, apariție surpriză după interviul acordat de ex-liderul PSD

Irina Tănase, iubita fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, a postat o fotografie pe rețelele sociale care i-a pus pe gânduri pe internauți. Tânăra a reușit să-i uimească pe fani cu noua înfățisare, la scurt timp după ce zilele trecute social-democratul arunca bomba în mass-media românească.

Irina Tănase, apariție de senzație

Fostul lider al PSD, aflat după gratii în dosarul Tel Drum, a aruncat zilele acestea o adevărată bombă în spațiul public. Potrivit informațiilor publicate de DNA, în data de 26 iunie, Liviu Dragnea a fost chemat pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat într-un nou dosar.

După 365 de zile de încarcerare, social-democratul a avut parte de audiență la primul interviu acordat celor de la Realitatea Plus, dar se zvonește că iubita acestuia, Irina Tănase, ar fi fost de față atunci când s-a filmat materialul. Aceste informații au apărut la scurt timp după primul episod din interviul acordat de Dragnea, și spun că totul ar fi fost ilegal și și fără acordul Administrației Penitenciarelor. Iar de aici și concluzia simplă că materialul ar fi fost posibil prin intermediul iubitei acestuia.

La puțin timp după, Irina a postat pe contul său de Instagram câteva instantanee, iar într-una dintre fotografii (pe care o puteți vedea în galeria foto a acestui articol), iubita lui Liviu Dragnea apare într-o ipostază inedită.

Fanii nu au mai recunoscut-o

Noua înfățișare a Irinei Tănase i-a luat prin surprindere pe admiratori. Întrucât apare toată numai un zâmbet, persoanelor care o urmăresc pe rețelele sociale nu le-a venit să creadă că informațiile potrivit cărora tânăra și fostul lider al PSD au luat-o pe drumuri separate ar fi adevărate.

Cei doi formează, de ani buni, unul dintre cele mai controversate cupluri din politica românească. Se zvonește că după ce Dragnea va ieși de la închisoare, ar urma ca cei doi să își unească destinele. Gurile rele spun că relația dintre ei ar fi cam șubredă, dar ultimele postări ale tinerei vin să demonstreze contrariul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI