Irina Tănase are iubit nou și bogat! L-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu „Regele medicamentelor”

Irina Tănase are iubit nou și bogat! L-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu „Regele medicamentelor”
Irina Tănase are iubit nou și bogat!

Irina Tănase are un iubit nou și bogat. Frumoasa blondină l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu „Regele medicamentelor”. Aceasta s-a despărțit de fostul lider PSD în urmă cu doar câteva luni, însă se pare că și-a găsit alinare în brațele unui multimilionar în vârstă de 53 de ani, fost patron al lanțului de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma.

Irina Tănase are iubit nou și bogat

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, nu mai este o femeie singură, după ce politicianul a părăsit-o în urmă cu câteva luni. Tânăra de 30 de ani s-a afișat în public cu noul ei iubit, milionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”, potrivit mediaflux.ro. 

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase.

Noul ei iubit, Roger El Akoury, este de origine libaneză și este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu, dar şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma.

Mai mult, noul partener al Irinei Tănase a fost desemnat și cetățean de onoare al Capitalei, în urmă cu doi ani. Noul cuplu a fost surprins în public zilele trecute, pe când lua prânzul în centrul Capitalei. La masă, omul de afaceri s-a întâlnit și cu doi parteneri pentru o scurtă discuție, însă aceștia nu au zăbovit mult timp acolo, lăsându-i pe îndrăgostiți din nou singuri.

Despre iubitul Irinei Tănase

În urmă cu cinci ani, Roger El Akoury a făcut una dintre cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 de milioane de euro. El a vândut business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, precum și casele de pariuri Fortuna. Acesta mai este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest, în afară de alte afaceri. În urmă cu 16 ani, multimilionarul s-a remarcat în presa mondenă datorită relației pe care a avut-o cu cântăreața Anna Lesko.

Libanezul este o prezență discretă în România și are o mare pasiune pentru artă, fiind unul dintre cei mai mari colecționari de tablouri de la noi. De asemenea, el a fondat Muzeul de Artă Recentă din București, inaugurat în 2018.