Irina Rimes se mărită cu iubitul francez? Gestul care îi pune pe gânduri pe fani

de: Bișinicu Andreea
13 04. 2021

Fanii Irinei Rimes sunt în delir. Idolul lor mai are puțin și va ajunge, din nou, în fața altarului alături de bărbatul care i-a furat inima. Una dintre cele mai iubite artiste din România își trăiește relația departe de ochii celor curioși. Se mărită sau nu Irina Rimes? Care este gestul care îi pune pe gânduri pe admiratorii brunetei.

Irina Rimes se mărită cu iubitul francez?

Viitorul sună excelent pentru Irina Rimes. Îndrăgita cântăreață trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei francez, iar fanii sunt convinși că vor bate clopotele de nuntă, în curând, pentru cei doi amorezi. Fosta jurată de la Vocea României și partenerul ei David Goldcher trăiesc în Franța, acolo unde s-au mutat împreună de un an de zile.

Lucrurile par să meargă foarte bine între cei doi, iar Irina Rimes și-a găsit, în sfârșit, fericirea. Recent, artista a dezvăluit că actualul ei partener ar putea fi norocosul cu care să întemeieze o familie. Fanii abia așteaptă să primească invitația la fericitul eveniment.

Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez.

Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac s@# cu iubitul meu”, a declarat frumoasa Irina Rimes, conform wowbiz.ro

Irina Rimes s-a luptat ani grei cu depresia

Deși acum se află într-un punct al vieții în care toate îi merg strună, artista a trecut printr-o adevărată traumă, acum câțiva ani. Suflet sensibil de artist, Irina Rimes a trecut prin momente cumplite, după ce a divorțat de fostul ei soț.

S-au văzut, s-au iubit și s-au căsătorit de foarte tineri, doar că destinul a avut alte planuri pentru ei și, după câțiva ani, au fost nevoiți să se despartă. Solista a mărturisit că s-a luptat cu depresia timp de mulți ani, dar a demonstrat vieții cât este de puternică și de fiecare dată când a simțit că problemele o doboară s-a ridicat, singură, de jos.

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu”, a adăugat frumoasa artistă, potrivit sursei citate.