Irina Columbeanu și-a etalat trupul de manechin în costum de baie. Ce s-a văzut din spate la fiica Monicăi Gabor VIDEO

de: Andrei Simion
01 08. 2024

Irina Columbeanu este cunoscută în România datorită părinților săi renumiți, Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Deși cei doi s-au despărțit, fiica lor nu și-a uitat tatăl, alegând să-l viziteze în România de câte ori poate. Recent, a fost în țara natală, unde s-a distrat alături de părintele ei, apoi a călătorit prin Europa, poposind în Franța. Cum arată Irina Columbeanu în costum de baie?

Irina Columbeanu s-a transformat într-o apariție de senzație

Prima parte a copilăriei Irinei Columbeanu s-a petrecut în lumina reflectoarelor, apoi a plecat cu mama ei în America, unde fosta soție a lui Irinel locuiește cu Mr. Pink.

Irina Columbeanu s-a născut pe 17 ianuarie 2007 și a crescut într-un mediu plin de opulență și notorietate. Tatăl său, Irinel Columbeanu, este o personalitate cunoscută în România, cu o carieră vastă în afaceri. Mama ei, Monica Gabor, este un fost model și vedetă de televiziune, ceea ce a adus și mai multă atenție mediatică asupra familiei lor. De la o vârstă fragedă, Irina a fost obișnuită cu viața publică și cu lumina reflectoarelor, fiind subiectul multor articole de presă.

Cum arată fiica Monicăi Gabor în costum de baie

În timp ce se află în Franța, Irina Columbeanu a postat o imagine cu ea în costum de baie pe rețelele sociale. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu arată fenomenal pentru vârsta ei (vezi GALERIA FOTO).

După ce și-a vizitat tatăl în România, adolescenta a călătorit în Italia, Milano, iar acum se află în Franța. Irinuca este din ce în ce mai activă în mediul online, unde a publicat o fotografie în costum de baie.

Cu toate că Irina Columbeanu nu mai locuiește în România de câțiva ani, adolescenta a mărturisit, recent, că își amintește cu drag momentele petrecute în țara sa natală. Cu precădere, perioada în care locuia în vila de la Izvorani, pe care o considera atunci cea mai frumoasă casă din lume.

„Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume şi chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea. Acei 12 ani petrecuți acolo sunt memorabili”, a spus ea pentru OK! Magazine.