Ireal cum a apărut Dani la Neatza. A primit pedeapsă dură de la Gabriela Prisăcariu după ce a făcut o glumă despre gravide

Ireal cum a apărut Dani la Neatza. A primit pedeapsă dură de la Gabriela Prisăcariu după ce a făcut o glumă despre gravide
Cum a aparut azi Dani Otil la Neatza

Dani i-a uimit azi pe colegii săi de platou. Acesta a venit azi la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, purtând o burtă imensă. El a declarat că a fost ”pedepsit” de soția sa, gravidă în nouă luni, Gabriela Prisăcariu, să poarte și el o greutate, ca să vadă ce înseamnă să fii gravidă, după ce el a făcut o glumă nereușită la adresa viitoarei mămici.

Ireal cum a apărut Dani la Neatza

Astfel că Dani s-a conformat, iar acesta a venit azi purtând un pepene mare sub tricou. Apariția sa i-a lăsat pe toți cei din platou cu gura căscată, iar amuzamentul a fost la cote maxime.

”Răzvan: Unde e Dani, ca i-am vazut masina in parcare.

Dani: Are 11 kilograme, e un pepene real, m-a pus saptamana trecuta necuratul sa fac o gluma cu gravida in 9 luni si asta a stricat tot. Si mi-a zis sa aleg una dintre zile sa imi pun ceva de 11 kilograme si sa car. Am ales ziua de azi. Apoi trebuie sa ma duc la sala. Nu pot nici sa ma aplec.

Am vrut sa imi pun si sani, dar mi-au curs, nu stiam ca curg sanii. Mi-e foame tot timpul si nu am voie cafea. Asta mi-e cel mai greu. As putea sa arat si ca un bombardier sau ca o bulibasa. În plus, mi-e foarte greu sa fac șușu, unul dintre voi trebuie sa mi tina burta, de restul ma ocup”, a fost dialogul dintre Răzvan și Dani.

Tot Dani Oțil a continuat.

”Azi vreau sa ma lasati in fata, daca ma vedeti pe la vreun ghiseu. Ce, te lasa lumea in fata daca esti gravidă? O singura fata am remarcat care, desi era la coada de ceva timp, a facut loc si i-a anuntat si pe cei din fata. O iubesc pe sotia mea si mai mult dupa aceste ore cu burta”, a mai continuat acesta.

”Trăim cele mai frumoase clipe”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, se pregătește să aducă pe lume primul copil al cuplului. Ea și Dani s-au căsătorit pe data de 15 mai, iar petrecerea a avut loc la restaurantul de lux al matinalului.

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi.

La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, spunea Gabriela Prisăcariu pentru Click!, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI