Ireal! Cine s-a rugat de Dani Oțil să cânte gratuit la nunta lui: ”4 ore mi-au vorbit despre asta”

Ireal! Cine s-a rugat de Dani Oțil să cânte gratuit la nunta lui: ”4 ore mi-au vorbit despre asta”
Ireal! Cine s-a rugat de Dani Oțil să cânte gratuit la nunta lui:

Dani Oțil s-a căsătorit la data de 15 mai 2021 cu aleasa inimii lui, Gabriela Prisăcariu. Nași spirituali au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, care, recent, s-au căsătorit și religios.

Ireal! Cine s-a rugat de Dani Oțil să cânte gratuit la nunta lui

Dacă, de la nunta nașilor marii absenți au fost chiar finii, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil având programat atunci un concurs de raliu, iată că Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au programat iar un eveniment special în acest weekend, de la care vor lipsi din nou, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. De data aceasta, Dani Oțil a anunțat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani că el va lipsi din nou de la evenimentul nașilor săi, întrucât filmează pentru X Factor. El a anunțat asta în stilul caracteristic.

”Martorii de la nunta au fost Roxana si Tinu Vidaicu, nu au fost nași. Eu am avut nași bogați, nu sărăcii. Ei au un eveniment in acest weekend, le doresc tot binele, dar nu pot fi prezent, deoarece eu o sa fiu la X Factor”, a spus Dani Oțil, izbucnind în râs.

”M-am culcat pe la ora 2:30 din motive de X Factor și nu prea sunt coerent în ceea ce spun”

De altfel, Dani Oțil a mai ținut să dezvăluie că jurații de la X Factor 2021 i-au cerut acestuia să cânte gratis, la nunta lui.

”Juratii cersesc să cante la nunta mea gratis, patru ore mi-au vorbit despre asta”, a mai spus Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în curând părinții unui băiețel, pe care, momentan, l-au poreclit ”cârcel”, ei nefiind încă deciși asupra numelui. Frumoasa lui soție se află în trimestrul trei de sarcină, iar viitorii părinți sunt în al nouălea cer.

X Factor 2021

Despre X Factor 2021, amintim că înscrierile au debutat în luna mai 2021, pentru sezonul cu numărul zece. În sezonul cu numărul 9, X Factor jurații Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei au știut de la bun început ce categorie de vârstă va intra sub mentoratul lor.

Jurații au ales cu ce concurenți merg mai departe în fiecare etapă, iar finaliștii au fost următorii concurenți: Adrian Petrache în grupa Loredanei, Andrada Precup în grupa lui Ștefan Bănică, Sonia Mosca a fost discipolul Deliei, iar Super 4 a fost prima trupă ajunsă în finală, alături de juratul Florin Ristei. Amintim că preferata publicului, decisă prin SMS la 1313, și marea câștigătoare a sezonului 9 X Factor a fost Andrada Precup.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI