Ireal! Câți invitați va avea Gheorghe Gheorghiu la nuntă: ”Nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta”

Ireal! Câți invitați va avea Gheorghe Gheorghiu la nuntă: ”Nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta”
Ireal! Cati invitati va avea Gheorghe Gheorghiu la nunta

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc! Marele artist Gheorghe Gheorghiu renunță la burlăcie, pentru o frumoasă româncă stabilită de mulți ani la New York, SUA. La cei 67 de ani ai săi, cântărețul și aleasa inimii lui vor petrece, peste câteva luni, cu mare fast cel mai frumos eveniment din viața lor.

Câți invitați va avea Gheorghe Gheorghiu la nuntă

La sfârșitul lui 2020, artistul Gheorghe Gheorghiu surprindea pe toată lumea cu anunțul că și-a cerut iubita în căsătorie și că urmează o mare petrecere, cum vezi doar la români.

Iată că timpul a trecut și cei doi îndrăgostiți se pregătesc de fericitul eveniment, la care vor participa 1000 de invitați. Peste câteva luni, mai exact la jumătatea lunii noiembrie, cântărețul, în vârstă de 67 de ani, o va duce la altar pe actuala sa parteneră, Gabriela Bănceascu.

”Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani”, a declarat Gheorghe Gheorghiu la Antena Stars.

Cu gândul la ziua cea mare, Gheorghiu a recunoscut că are mari emoții, deoarece nu este obișnuit cu astfel de evenimente grandioase.

„Am emoții că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tâmbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, a adăugat celebrul cântăreț.

Alături de cei doi vor fi și Maria Dragomiroiu și soțul acesteia, Bebe, care au acceptat să le fie nași, potrivit spuselor artistului Gheorghe Gheorghiu.

Cum s-au cunoscut Gheorghe Gheorghiu și Gabriela

Artistul român se declară extrem de fericit. Acesta se va căsători cu Gabriela, cu care se știe de foarte mulți ani. Deși între cei doi este o diferență de 15 ani, iată că acest lucru nu i-a împiedicat să formeze o familie. Dovadă că iubirea nu are limită de vârstă.

„Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. (…)

Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade.

Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat.”, spunea Gheorghe Gheorghiu, în trecut, la emisiunea Exclusiv VIP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI