Ipoteză tulburătoare în cazul morții lui Liam Payne. O hărțuia pe fosta iubită de câteva zile. Ce mesaje îi trimitea

de: Ștefan R. Apostol
18 10. 2024

Într-un hotel din Buenos Aires, pe 16 octombrie, nimeni nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze. Deși angajații hotelului anunțau poliția, în cele din urmă Liam Payne avea să cadă în gol, de la 14 metri, căderea fiindu-i fatală. Ulterior, au apărut tot felul de informații contradictorii, inclusiv o ipoteză tulburătoare în cazul morții lui Liam Payne. Au mai apărut informații despre fostul artist care o hărțuia pe fosta iubită de câteva zile, s-a aflat și ce mesaje îi trimitea acesteia. Finalul, deși unul înțesat cu date necorelate, este că fostul membru al trupei One Direction a decedat.

Moartea lui Liam Pyane și informațiile date de autorități

Pe 16 octombrie, fostul membru al trupei One Direction, aflat la Buenos Aires pentru a participa la concertul unuia dintre foștii colegi de trupă, avea să-și piardă viața după ce cădea în gol de la balconul camerei sale. Deși poliția fusese alertată de cel puțin 2 ori, odată ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva, fiind declara decesul.

În timp ce autoritățile argentiniene investigau moartea fostului cântăreț, procurorii au descris joi circumstanțele căderii sale drept suspecte, având în vedere posibila implicare a drogurilor. Fanii și presa au invadat hotelul Casa Sur din cartierul șic Palermo din capitala Argentinei, în timp ce experții criminaliști colectau probe, la o zi după ce Liam Payne, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort în curtea hotelului.

Poliția din Buenos Aires a declarat că a găsit camera de hotel a lui Payne „în totală dezordine”, cu „diverse obiecte sparte”. Au găsit pachete de clonazepam, un deprimant folosit în cazul sistemului nervos central, suplimente energetice și alte medicamente fără prescripție medicală împrăștiate printre lucrurile sale. Echipele criminalistice au raportat că o sticlă de whisky, o brichetă și un telefon mobil au fost recuperate din curtea interioară unde a fost găsit.

Ipoteză tulburătoare în cazul morții lui Liam Payne

Presa avea să relateze și despre o posibilă ipoteză tulburătoare în cazul morții lui Liam Payne, mai ales că părea suspectă plecarea de urgență a actualei iubite a artistului, și mutarea acestuia din vila închiriată, în hotelul unde s-a produs tragedia. Logodnica acestuia, Maya Henry, avea să afle despre moartea tânărului de 31 de ani, iar apropiații acesteia spun că este în stare de șoc.

Conform tabloidului Daily Mail, Maya Henry ar cerut avocaților să ceară un ordin de restricție, având în vedere că, spun sursele, „O hărțuia pe fosta iubită de câteva zile”. Același tabloid aduce în discuție această ipoteză tulburătoare în cazul morții lui Liam Payne, conform căreia s-ar fi sinucis tocmai din cauza fostei logodnice.

Fosta logodnică declară că o hărțuia cu mesaje

Informațiile au venit la 24 de ore de la decesul tânărului Liam Payne, iar tânăra femei de 23 de ani făcea aceste declarații cu exact o săptămână înainte de producerea tragediei:

„De când ne-am despărțit, el mi-a tot trimis mesaje, mi-a bombardat telefonul, nu numai de pe telefonul lui, primesc mesaje și de la numere de telefon diferite, așa că nu știu niciodată de unde vor veni.

Îmi trimite și email-uri, nu numai mie. I-a tot dat telefoane și mamei mele. Vi se pare normal un asemenea comportament?”, declara Maya Henry pe TikTok.

După despărțirea celor doi, regretatul artist avea să fie implicat într-o altă relație, cu aceasta făcând deplasarea în Argentina, pentru a participa la concertul fostului coleg de trupă.