07 iun. 2023 | 08:02

Ipostaza rară în care a fost surprinsă Ana Morodan. Cum arată „Contesa Digitală” în costum de baie

Monden
Ipostaza rară în care a fost surprinsă Ana Morodan. Cum arată „Contesa Digitală” în costum de baie
Ipostaza rară în care a fost surprinsă Ana Morodan. Cum arată „Contesa Digitală” în costum de baie e uimitor. FOTO

După o perioadă de pauză de la platformele sociale, „Contesa Digitală” a reluat legătura cu urmăritorii săi, care așteptau cu sufletul la gură vești din partea frumoasei blondine. Ipostaza rară în care a fost surprinsă Ana Morodan, recent. Influencerița pare că se mai liniștește, după scandalul în care a fost implicată. FOTO

Ipostaza rară în care a fost surprinsă Ana Morodan

În luna martie, Ana Morodan a fost prinsă de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise, în București. „Contesa Digitală”, așa cum se recomandă în mediul online, a petrecut 24 de ore în arest, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, iar pe numele său s-a deschis un dosar penal pentru trei infracțiuni.

După evenimentul cu pricina, frumoasa blondină a ales să ia o pauză de la platformele sociale, pentru a se ocupa mai mult timp de ea. A ales să se relaxeze și să își pună în ordine viața, după cum chiar ea a sugerat în unele mesaje pe care le-a transmis fanilor săi pe conturile de pe rețelele sociale.

După ce, o perioadă, a promovat afacerile urmăritorilor săi chiar pe contul său de Instagram, Ana Morodan pare că a ales să reia legătură cu fanii, publicând din nou imagini în care vorbește despre modul în care decurge viața sa. În urmă cu două zile, blondina a făcut publice o serie de imagini de la Moussay Beach Club Olimp, unde a fost surprinsă într-o ipostază rară.

Ana Morodan pare că, încet, încet, revine la ritmul normal de viață. Îmbrăcată într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, însă extrem de sexy, influencerița și-a pus în evidență formele frumoase ale corpului într-un stil modest. Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă imaginile din galeria FOTO vorbesc de la sine.

Mesajul „Contesei Digitală” pentru oamenii de la mare

„Către toți oamenii de la mare care de două zile m-ați oprit, îmbrățișat și mi-ați dat the best vibe: Your Countess loves you. Să fiți mereu ai mei și mereu with your brightest light shining”, este mesajul notat de Ana Morodan în descrierea fotografiilor publicate pe Instagram.

Mesajul „Contesei Digitale” a fost asociat cu un eveniment mai puțin plăcut care a avut loc în viața sa, în primăvara anului 2023. Influencerița a fost implicată într-un scandal care i-a compromis serios imaginea. S-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni, după ce a fost oprită în trafic de polițiști.

Pe numele Anei Morodan a fost deschis, pe data de 28 martie, un dosar penal pentru trei infracțiuni: refuz de recoltare pe probe biologice, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive. „Contesa Digitală” a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

După evenimentul cu pricina, blondina i-a îndemnat pe tineri să nu-i urmeze exemplul, și-a cerut scuze că i-a dezamăgit și le-a recomandat să nu se lase seduși de celebritate și să nu se creadă mai puternici decât viața.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro