Ipostaza inedită în care Mihai Bendeac s-a lăsat fotografiat. Știa din start ce va urma: „Să vedeți acum dezlănțuire de hate și frustrare”

de: Bișinicu Andreea
04 05. 2023

Mihai Bendeac rămâne, fără îndoială, unul dintre cei mai controversați actori ai generației sale. Fostul jurat iUmor a devenit extrem de discret pe rețelele sociale, de când și-a încheiat colaborarea cu cei de la Antena 1, însă ultima colaborare profesională a atras atenția internauților. Ce mesaj inedit le-a transmis artistul cârcotașilor.

Cum a fost surprins Mihai Bendeac pe rețelele sociale

Mihai Bendeac a revenit în atenția mass-media, după ce a acceptat să-și asocieze imaginea cu cea a unui reputat brand de lenjerie intimă și de corp.

Faimosul actor a postat un mesaj controversat pe rețelele sociale, în care a explicat motivul pentru care ar fi acceptat această colaborare profesională, ofertă pe care o consideră că ar fi venit la momentul potrivit.

„Să vedeți acum dezlănțuire de hate si frustrare în comentarii. Dar, nah, e Facebook. Oferta de a poza pentru @intimissimiuomo_romania a venit într-un moment extrem de potrivit. Un moment de schimbare in ceea ce ma priveste.

S-a nimerit să mă prindă intr-un moment in care aveam nevoie de un target. O motivatie punctuala.

Si, pentru ca mi-au plăcut si produsele brandului (nu suport caldura iar hainele astea de in sunt atat de respirabile…), am facut nebunia de a spune „Da”.

Nu aleg lucrurile pe care le fac în profesia mea în funcție de chestiunile bănești/materiale. O fac din considerente artistice sau, de ce nu, pentru că mă ajută să evoluez.

Mereu am visat că voi avea puterea de a fi multumit de felul in care arat. Încă nu sunt. M-am pus pe treaba în mod serios și programatic de aproximativ două luni. Mai am de slăbit, mai am de lucrat. Un aspect din toată treaba asta este, însă, altul!

Citește și Boala neștiută pe care o are Mihai Bendeac: ‘Am învățat să trăiesc așa’

„Până și depresiei îi este din ce în ce mai greu să își arate colții”

Actorul le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că a simțit nevoia de o schimbare în viața sa, motiv pentru care s-a apucat serios de mișcare, punându-se pe slăbit, frecventând cu rigurozitate sala de fitness.

Toata aceasta rigoare a mancatului, ambitia de a face sport si in zilele in care mai bine mori decat sa mergi la sala, durerea pe care o depasesti, toate astea reprezinta un mix incredibil care-ti schimba complet paradigma.

Sincer… Până și depresiei îi este din ce în ce mai greu sa își arate coltii… Revenind la brand, jur ca nu glumesc, chilotii ăștia (ii port de o săptămână) sunt ireal de confortabili. Atentie! Când spun că îi port de o săptămână, nu mă refer la aceeași pereche… Am două perechi.

Si-i spăl după ce îi… CRINGE ALERT!!!! Ok. Puteți intra pe site si vedeți toată colectia. Pantalonii și tricourile + hanoracul arată bine si sunt foarte ușoare.

Simti că parcă nu porti nimic. Iar devin cringe. Dar intelegeți ce vreau să spun. Îmbrățișări! Zi faină!”, a scris Mihai Bendeac în mediul online.

Citește și De asta să fi plecat Mihai Bendeac de la iUmor? Ce s-a întâmplat în culise între actor şi Cheloo