Ipostaza în care nu te-ai fi gândit că o vei vedea vreodată pe Loredana Groza. N-a renunțat la ochelarii de soare nici la cratiță

de: Daoud Andra
08 08. 2024

Loredana Groza nu încetează să își uimească fanii din mediul online. Dacă de obicei apare în ținute extravagante, de data aceasta Lori a dovedit că are și alte talente, pe lângă acela de a cânta. Artista este o gospodină desăvârșită și știe să facă mămăligă, însă nu a renunțat la ochelarii de soare nici când a amestecat în ceaun.

Loredana, apariție fashion la cratiță

Atunci când nu este pe scenă sau la filmări, Loredana Groza se bucură de relaxare și de momente petrecute împreună cu familia. Artista a făcut recent o vizită la țară, unde a dovedit că se pricepe de minune și la bucătărie. Asistată de mama sa și de încă o doamnă, Lori a învârtit cu foc în ceaunul cu mămăligă, în timp ce alături era un pește la prăjit.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și au văzut imaginile nu au putut să nu remarce faptul că Lori era coafată și cu ochelarii de soare la ochi, atunci când făcea mămăliga.

”Ce aș mai mânca pește cu mămăligă! Preferatul meu!”, ”Dacă îți dai ochelarii jos ai să vezi că e gata mămăliga”, ”Cu ochelari iese super, să știi”, ”Moldovencele se pricep la toate și fără alintături. Bravo”, ”Așa se amestecă în mămăligă” – au fost câteva dintre comentariile primite de Lori la postare.

Lori a amestecat în mămăligă cu ochelari de soare la ochi

Alimentația care o ajută pe artistă să se mențină în formă

La 54 de ani, Loredana Groza se laudă cu o siluetă de invidiat. Artista are mare grijă la alimentație și face mult sport, recunoscând că e o muncă grea să arate bine. Lori a renunțat la o serie de alimente care nu sunt prietenoase cu silueta și stă departe de ele de ani buni. Cântăreața spune că este la fel de disciplinată precum un sportiv de performanță, atunci când vine vorba despre dietă.

”Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a mărturisit Loredana Groza, pentru unica.ro, într-un interviu acordat în trecut.