Ionel Ganea i-a șocat pe toți. S-a însurat din nou, deși abia divorțase! Cine este femeia mult mai tânără decât el

Cine e soția lui Ionel Ganea? Fotbalistul s-a căsătorit din nou la doar două luni de la divorț

Ionel Ganea a scăpat de burlăcie! Fostbalistul din generația de aur s-a căsătorit la doar două luni de la divorț. Noua parteneră e cu 11 ani mai tânără decât el. Cine este și cum arată?

Ionel Ganea s-a însurat al doar două luni de la divorț

Ionel Ganea a fost burlac doar două luni, iar acum forbalistul a trecut la o altă cucerire, după ce a încheiat socotelile cu mama copiilor săi cu care a stat preț de 24 de ani. În luna octombrie a ajuns din nou la Starea Civilă, la braț cu o tinerică de 35 de ani, care a avut o perioadă statutul de iubită a acestuia, conform cancan.ro. Ionel Ganea, în vârstă de 47 de ani, uimește indiferent de domeniu și de poveste.

Fotbalistul are o carieră impresionantă și niște momente deosebite pe teren de care românii își vor aduce aminte mereu, doar că greșeala lui a fost că ar fi confundat uneori agresivitatea de pe peluză cu viața domestică. După divorțul răsunător de mama copiilor său, sportivul și-a găsit liniștea într-o tânără brunetă cu 11 ani mai mică decât el. Monica l-a cucerit în totalitate și l-a făcut să facă pasul cel mare, la scurt timp după ce abia își dăduse verigheta jos de pe deget.

  • Decizia magistaților

„Admite apelul declarat de apelanta reclamantă Ganea Daniela Marcela împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș, pe care o schimbă în parte și în consecință: Obligă pârâtul Ganea Ioan Viorel să plătească reclamantei Ganea Daniela Marcela suma de 5.000 lei lunar cu titlu de prestație compensatorie sub formă rentei viagere. Respinge apelul declarat de apelantul pârât Ganea Ioan Viorel împotriva sentinței civile nr. 2505/10.12.2019 a Judecătoriei Făgăraș. Menține celelalte dispoziții ale sentinței civile apelate. Definitivă”
Decizia magistraților

Cine e noua soție a lui Ionel Ganea?
Cine e noua soție a lui Ionel Ganea?

Cum l-a caracterizat George Ganea pe tatăl său?

„Tata mi-a spus să nu am aere de fotbalist, că încă nu sunt fotbalist și să muncesc cel mai mult. Mi-a plăcut de el (n.r. Ionel Ganea), dar nu avea viteză, nu alerga bine. Eu trebuie să arăt ce fac eu în teren. El și-a făcut treaba lui, eu o am pe a mea. El era mai mult pe forță, eu pe viteză și tehnică. La temperament suntem aproape la fel, dar încercăm să ne stăpânim pe teren. Mi-am propus să ajung la o echipă de club la seniori, să fac pasul mare, apoi să ajung în străinătate la o echipă mare”
George Ganea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI