Ion Țiriac s-a răzgândit. Vrea înapoi mașina pe care i-a dat-o Ionelei Cozmiuc. Motivul din spatele deciziei

de: Violeta Badea
28 08. 2024

După ce Ionela Cozmiuc a primit o mașină de la Fundația Țiriac pentru medalia de argint obținută la Jocurile Olimpice de la Paris, o schimbare neașteptată a intervenit. Ion Țiriac a hotărât să-i ceară înapoi vehiculul, lucru care a luat-o prin surprindere pe celebra sportivă. Iată de ce a luat omul de afaceri această decizie neeașteptată!

Motivul pentru care Ion Țiriac vrea înapoi mașina pe care i-a dat-o Ionelei Cozmiuc

Ionela Cozmiuc, alături de partenera sa Geanina van Groningen, a câștigat medalia de argint în proba de dublu vâsle feminin la Jocurile Olimpice de la Paris.

Pentru această realizare remarcabilă, Fundația Țiriac a recompensat-o cu o mașină Hyundai Kona, în valoare de 25.000 de euro. Gestul a făcut parte dintr-o inițiativă mai amplă, în care 22 de sportivi români medaliați la Olimpiadă au fost răsplătiți cu automobile de lux.

Însă la scurt timp după ce sportiva a primit mașina, Ion Țiriac a decis să ia legătura cu ea pentru a-i solicita returnarea vehiculului. Motivul? Ion Țiriac a dorit să-i ofere o recompensă și mai mare pentru performanțele sale.

La scurt timp după Jocurile Olimpice, Ionela Cozmiuc a câștigat o medalie de aur la Campionatele Mondiale, performanță care merită recunoscută la cel mai înalt nivel.

O recompensă pe măsura performanțelor

Decizia lui Ion Țiriac de a-i cere Ionelei Cozmiuc să returneze mașina inițială vine din dorința de a-i oferi ceva și mai valoros. În locul Hyundai Kona, sportiva va primi un Hyundai Ioniq, un model electric de lux, a cărui valoare se ridică la aproximativ 50.000 de euro, dublu față de mașina inițială.

Acest gest demonstrează nu doar recunoștința lui Țiriac pentru performanțele sportivei, dar și angajamentul său de a susține și motiva excelența în sport.

Această schimbare de mașină este o dovadă a respectului și recunoașterii pe care afaceristul  o are pentru sportivii români care duc numele țării pe cele mai înalte podiumuri mondiale. Faptul că a ales să ofere o recompensă mai mare pentru medalia de aur câștigată de Cozmiuc subliniază importanța performanțelor sale și dorința de a o sprijini în continuare.

Citește și Cât de repede se încarcă mașinile pe care sportivii medaliați la JO 2024 le-au primit de la Ion Țiriac: “La showroom a durat 20 de minute”!

Un gest de apreciere și motivație

Ionela Cozmiuc nu doar că a primit o recompensă pe măsura eforturilor sale, dar a devenit și un exemplu pentru alți sportivi români.

Decizia lui Ion Țiriac reflectă dorința sa de a motiva și recompensa excelența în sport, arătând că fiecare performanță de excepție merită recunoscută și recompensată în mod corespunzător.

Citește și Ancuța Bodnar a ieșit în trafic cu mașina primită de la Ion Țiriac. Ce i s-a întâmplat după câteva sute de metri!