Ion Țiriac, alături de iubita tânără în oraș. Cum arată femeia, cei doi ar fi împreună de 3 ani VIDEO

Ion Țiriac, alături de iubita tânără în oraș. Cum arată femeia, cei doi ar fi împreună de 3 ani VIDEO
Cum arată femeia ce l-a cucerit pe Ion Țiriac

Ion Țiriac a surprins pe toată lumea! Cunoscutul afacerist a fost văzut alături de iubita lui extrem de tânără în oraș. Miliardarul în vârstă de 82 de ani trăiește pe picior mare și se mândrește cu o brunetă frumoasă ce se află la brațul său.

Imagini surprinzătoare cu Ion Țiriac. Ce tânără a fost văzută alături de acesta

Ion Țiriac a fost toată viața în jurul femeilor frumoase, chiar dacă a încercat să fie cât se poate de discret. Miliardarul nu discută despre viața lui amoroasă și se ferește de ochii curioșilor în timp ce mulți români își doresc să afle cine este misterioasa lui iubită.

Miliardarul a fost surprins la un restaurant din Capitală, unde a venit alături de bodyguarzi pentru a încerca să se facă nevăzut. Acesta se afla în compania unei tinere, iar cei doi au luat cina, bucurându-se de o seară liniștită într-o locație de lux.

Se pare că pe domnișoara ce se află în jurul lui Ion Țiriac o cheamă Teodora, iar cei doi ar trăi o poveste de iubire de 3 ani, potrivit mediaflux.ro. Aceștia au părut extrem de apropiați în timp ce se aflau la restaurant, iar apoi au plecat împreună cu mașina miliardarului.

Ion Țiriac deține o adevărată bijuterie pe patru roți, pe care a expus-o în fața tinerei. Acesta se bucură de un Lamborghini Urus Graphite Capsule, o mașină ce pleacă de la prețul de 243.000 dolari, semn că acesta nu se uită la bani în momentul în care își dorește să își îndeplinească micile plăceri.

Ce s-a întâmplat între Ion Țiriac și Ioana Deleanu, de fapt

Ion Țiriac s-a afișat mult timp cu Ioana Deleanu, așa că mulți au crezut că între cei doi există mai mult decât o frumoasă prietenie. Chiar dacă aceștia apăreau împreună la fiecare eveniment, în ultima perioadă, ei nu au mai fost văzuți unul în compania celuilalt.

Gurile rele au speculat că între Ion Țiriac și Ioana Deleanu s-a produs o ruptură, așa că fosta gimnastă s-a decis să dea cărțile pe față și să spună ce s-a întâmplat între ea și miliardar, de fapt. Aceasta a explicat că are o relație bazată pe respect cu afaceristul, nici vorbă de altceva.

„Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate.”, a zis Irina Deleanu pentru Playsport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI