Simona Halep, din ce în ce mai distantă de Ion Țiriac. De ce nu își mai vorbesc miliardarul și jucătoarea de tenis

Simona Halep, din ce în ce mai distantă de Ion Țiriac. De ce nu își mai vorbesc miliardarul și jucătoarea de tenis
Simona Halep, din ce în ce mai distantă de Ion Țiriac: "Un pic de respect ar trebui totuși să aibă persoana publică"

Ion Țiriac nu mai este în relații bune cu Simona Halep. Fostul jucător de tenis a confirmat că nu s-au mai văzut de aproape patru luni! Motivul? Omul de afaceri nu a fost deloc mulțumit că sportiva a renunțat la managerul Virginia Ruzici și colaborează acum doar cu oameni recomandați de antrenorul Patrick Mouratoglou.

Ion Țiriac a recunoscut că relațiile cu Simona Halep nu mai sunt atât de bune

Ion Țiriac a fost în ultimii ani un sfetnic apropiat al Simonei Halep. A ajutat-o foarte mult în carieră, dar a pus „o vorbă bună” și când a fost vorba de anumite contracte bănoase de publicitate. Făceau foarte des pariuri. Omul de afaceri a pierdut o bicicletă și o motocicletă, dar a câștigat o mașină.

Relațiile din ultima perioadă nu au mai fost la fel de strânse. Ion Țiriac evită să vorbească despre Simona Halep, iar când ajunge la acest subiect încearcă să scape de el cât mai rapid.

„Simona Halep… Nu știu ce face, nu am văzut-o de 3-4 luni. Știu că s-a hotărât, după cum am citit, să nu mai joace anul ăsta. Nu îmi dau seama dacă este bine sau dacă este rău. Este campioană de Wimbledon, și știe sigur ce trebuie să facă. Eu am treburile mele, sunt mai mult în Africa. Nu sunt cu programul și calendarul la zi cu ce se întâmplă aici”, a spus Ion Țiriac.

De ce nu ați mai ținut legătura cu ea? Erați foarte apropiați…

Sigur că da! Eram… sigur că eram! Dar eu am treburile mele. Sunt mai mult în Africa”

„Relaţiile mele cu Halep, cu Sorana, sunt nişte relaţii logice, normale, dar îmi ştiu lungul nasului. Şi azi mi-l ştiu. Am o mare calitate, una singură: sunt cu picioarele pe pământ.

Ştiu de unde am plecat, de la Braşov, Steagul Roşu, de la 16 ani. Nu pot eu să-mi dau cu părerea despre ce face un om sau nu face când închide uşa. Un pic de respect ar trebui totuși să aibă persoana publică. Persoana publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”, a declarat Ion Țiriac.

Se pare că între cei doi s-a instalat o anumită distanță după ce jucătoarea a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou. Antrenorul francez a reușit să schimbe radical staff-ul lui Halep și se pare că a contribuit și la plecarea managerului Virginia Ruzici. Această ultimă decizie nu a fost deloc pe placul lui Țiriac. Omul de afaceri este convins că este vorba de o mare eroare pentru că Ruzici a fost managerul care a ajutat-o foarte mult pe sportiva din Constanța în carieră. În plus, fosta jucătoare de tenis îi este foarte bună prietenă, iar îndepărtarea ei a fost văzută ca un afront personal.

Ion Țiriac, avertisment pentru Simona Halep după divorțul cu Toni Iuruc

Nu este prima oară când Ion Țiriac dă de înțeles că nu este pe aceeași lungime de undă cu Simona Halep. La fel s-a întâmplat și când a fost întrebat despre divorțul dintre jucătoarea de tenis și Toni Iuruc.

„Persoana publică are datoria să împartă, din toate punctele de vedere, și nu numai binele, ci și treburi care, probabil, nu îi convin.

De aceea e persoană publică, dar totuși treaba asta are o graniță, pe undeva. Ar trebui, atunci când închide ușa, să respectăm pe toată lumea cu ușa închisă” a declarat Ion Țiriac, în conferința de presă premergătoare startului turneului WTA 125k de la București.

Simona Halep a câștigat în carieră 24 de turnee WTA, reușind să triumfe și în două competiții de Grand Slam: Roland Garros și Wimbledon. În aceste moment se află pe locul 9 în clasamentul mondial, dar pentru că nu va mai juca la niciun turneu oficial în acest an, din cauza problemelor medicale și personale, sezonul viitor îl va începe în afara unei poziții din Top 10.