Ion Dichiseanu a murit, la 87 de ani. Care a fost cauza decesului

Ion Dichiseanu a murit, la 87 de ani. Care a fost cauza decesului
Ion Dichiseanu a murit

Actorul Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai, la 87 de ani. Din păcate, îndrăgitul artist s-a stins în spital, acolo unde era internat de mai mult timp din cauza unor probleme de sănătate.

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani

Ion Dichiseanu a murit în jurul 15:00, la Spitalul Floreasca din București. Fiica actorului își făcea speranțe cu privire la revenirea lui acasă, mai ales că starea lui se îmbunătățise în ultima vreme. Nu mai era conectat la aparate și chiar începuse să mănânce singur, lucruri care le-au dat speranță celor din familie că va reveni curând acasă.

. El a fost infectat cu o bacterie care i-a afectat plămânii și medicii au spus că era vorba despre o pneumonie severă bilaterală.

”Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repde acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume.

El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simpotme care i-au dat de bănuit. A făcut o radiografie și un CT, dar i s-a pus un diagnostic greșit, l-au trimis la bronhoscopie. La 11 zile după bronhoscopie s-a prăbușit.

Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a declarat fiica actorului la Prima TV.

Din ce cauză a murit Ion Dichiseanu. Medicii i-au pus un diagnostic greșit

Ion Dichiseanu fusese la spital pentru o investigație pentru că avea impresia că are ceva la un plămân. A fost să facă o radiografie, dar analizele au fost interpretate greșit. Medicii i-au recomandat să facă o bronhoscopie la o clinică privată, acolo unde i s-a prelevat și o biopsie.

În timpul acestei proceduri, Ion Dichiseanu s-a infectat cu o bacterie care i-a afectat plămânul. Potrivit fiicei sale, această bacterie a fost extrem de agresivă și în urmă cu aproape două luni mărturisea că este o minune faptul că încă era în viață.

“S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească.
Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare”, mărturisea Ioana Dichiseanu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI