15 ian. 2021 | 10:27

Ioana Năstase rupe tăcerea. Cum a bătut-o Ilie, de fapt: „Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia”

Monden
Ioana Năstase rupe tăcerea. Cum a bătut-o Ilie, de fapt: „Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia”
Ioana Năstase povesteşte totul despre bătaia primită de la Ilie

Ioana Năstase rupe tăcerea şi spune totul despre scandalul momentului. Bruneta a povestit cum a bătut-o Ilie, de fapt, iar detaliile sunt incredibile.

Ioana, despre bătaia primită de la Ilie Năstase

În urmă cu o săptămână, Ioana Năstase suna disperată la 112 această spunându-le celor de la serviciul de urgenţă că este foarte speriată pentru că a fost lovită de soţul ei. Aceasta a reuşit să se încuie în dormitor, însă nu înainte de a fi abuzată fizic. Acum, bruneta în vârstă de 44 de ani rupe tăcerea şi povesteşte cum a bătut-o Ilie, de fapt.

Totul s-a întâmplat pe 8 ianuarie, imediat ce aceasta s-a întors dintr-o escapadă la munte cu prietenele sale. Se pare că marele tenismen nu a fost deloc încântat de ideea ca soţia sa a petrecut Sfântul Ion departe de el.

“Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat.

Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui. Iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac. Nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a dezvăluit Ioana pentru Click.ro.

Ioana şi Ilie Năstase s-au împăcat?!

Deşi spunea că este foarte posibil ca acest incident să ducă la divorţ, cei doi soţi au luat masa împreună într-un restaurant de lux din Capitală. Cel mai probabil, Ioana şi Ilie Năstase au dorit să clarifice lucrurile.

“Faptul că ieșim la masă și vorbim, asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie foarte calculată, îmi trebuie timp să mă hotărăsc. Vreau să iau o decizie corectă și în favoarea tuturor. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate” a spus Ioana.

Cum Ilie Năstase are o condamnare de 9 luni cu închisoare pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, Ioana nu a dorit să facă plângere. Altfel, fostul mare sportive ar trebuie să îşi ispăşească pedeapsa.

“Nu am depus plângere. Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut”.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro