Ioana Ginghină, primele declarații despre a treia nuntă. Ce ținută atipică va avea

Ioana Ginghină, primele declarații despre a treia nuntă. Ce ținută atipică va avea
Ioana Ginghina, primele declaratii despre a treia nunta

Ioana Ginghină iubește din nou! Frumoasa actriță și-a regăsit dragostea și liniștea în brațele bărbatului care ar putea-o duce, pentru a treia oară, în fața altarului. Cine este iubitul fostei soții a lui Alexandru Papadopol și cum s-a gândit bruneta că va fi organizat evenimentul.

Ce detalii a dat Ioana Ginghină despre viitoarea ei nuntă

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol iubește din nou și se pregătește pentru a treia nuntă. La câțiva ani de la divorțul de celebrul ei fost soț, Ioana Ginghină se declară o femeie fericită și împlinită.

Frumoasa brunetă în vârstă de 43 de ani spune că nu-și mai face planuri și trăiește prezentul alături de iubitul ei, Cristi Pitulice. Actrița din serialul Adela de la Antena 1 simte că și-a găsit sufletul-pereche în persoana actualului ei partener de viață.

Deși fanii au întrebat-o când va îmbrăca din nou rochia de mireasă, Ioana Ginghină a declarat că nu se gândește să facă acest pas prea curând, dar atunci când va simți că este momentul oportun următoarea ei nuntă va fi un eveniment discret.

„Eu am spus că în momentul când mă voi căsători nu va știi nimeni, mă voi îmbrăca în blugi și mă voi duce la starea civilă. Pentru că nu mai vreau să fac tam-tam pe viața mea, căci doar despre căsniciile astea se vorbește. Am mai făcut și altceva în viață. Când se mărită J.Lo mă mărit și eu.

Nu știu dacă e (n.r. – Cristi Pitulice), pentru că nu știu dacă există bărbatul ideal. E bărbatul ideal pentru mine în momentul acesta. Noi suntem acum cu buletinele în Ilfov, deși noi stăm în Dragomirești Deal și primăria e în Dragomirești Vale. Iar când vrem și ne apucă, ne ducem și ne luăm. Dacă vrem să avem acest act, însă la vârsta asta nu mai contează.”, a declarat Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru click.ro.

Alexandru Papadopol a vrut să se împace cu Ioana Ginghină

Nimeni nu a crezut că povestea de dragoste dintre cei doi actori avea să ia sfârșit. Se pare că Alexandru Papadopol ar fi încercat să se împace cu fosta lui soție, conform unor surse apropiate din anturajul părinților Ruxandrei.

„Ioana și Alexandru vorbesc des, au o relație de prietenie foarte mișto, se sfătuiesc atât profesional, cât și în privința Ruxandrei, fetița lor. Ba chiar au o relație mai frumoasă, se înțeleg mai bine decât pe vremea când erau căsătoriți.

Acum își vorbesc cât nu și-au vorbit în ultimul an de căsnicie. Alexandru ar fi lăsat de înțeles, la un moment dat, că și-ar dori o împăcare, însă Ioana ar fi dat înapoi.

Ea i-ar fi explicat că nu se mai poate, pentru că este într-o relație cu actualul partener, Cristi, și că lucrurile între ei funcționează cum trebuie.

Asta s-ar fi întâmplat mai demult, pe la începuturile relației cu noul iubit. Alexandru și Cristi au legat și ei o relație frumoasă, își vorbesc”, au declarat surse din anturajul celor doi foști soți, pentru Cancan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI