Invitatul surpriză care a deschis finala Chefi la cuțite. Toată lumea a aplaudat și s-a bucurat

Invitatul surpriză care a deschis finala Chefi la cuțite. Toată lumea a aplaudat și s-a bucurat
Invitatul surpriza care a deschis finala Chefi la Cutite

Eveniment incredibil în finala de la Chefi la Cuțite. După ce au fost anunțați cei trei finaliști ai sezonului 9 Chefi la Cuțite, Irina Fodor le-a pregătit o surpriză de proporții lui chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu. Toată lumea a aplaudat și s-a bucurat.

Invitatul surpriză care a deschis finala Chefi la cuțite

Prezentatoarea Irina Fodor a deschis porțile platoului, printre care și-a făcut apariția superba Gina Pistol. Emoționați până la lacrimi, concurenților nu le-a venit să creadă că blondina a venit să-i susțină. De cum a văzut-o, bunul ei prieten Cătălin Scărlătescu a luat-o în brațe pe iubita lui Smiley. Reamintim că emisiunea Chefi la Cuțite este înregistrată, acesta fiind motivul pentru care Gina Pistol a venit cu doar câteva săptămâni înainte să o nască pe micuța Josephine.

Gina Pistol: Mi-a fost dor de voi, simpaticilor! Legat de rochia verde, nu m-a mai încăput altceva, nu am putut să nu fiu alături de voi când eu știu ce înseamnă pentru voi această competiție. E victoria voastră, a tuturor, să vă bucurați de aceasta clipă. Vă sărut si vă țin pumnii.

Cei trei chefi nu și-au putut stăpâni entuziasmul atunci când au văzut-o pe fosta prezentatoare a emisiunii în platoul de la Chefi la Cuțite.

Chef Florin Dumitrescu: Mi-era dor de ea, să o vedem în platou!

Chef Sorin Bontea: Ooo, îmbrăcată în verde, ia-o pe asta! (făcând referire la faptul că el reprezintă echipa verde)

Chef Cătălin Scărlătescu: Când am vazut-o, m-am și dus să o iau în brațe!

Cine sunt finaliștii sezonului 9 Chefi la Cuțite

Marea finală Chefi la Cuțite sezonul 9 va fi difuzată miercuri, 16 iunie, de la 20.00 la Antena 1. Cei trei fantastici care se luptă pentru marele trofeu sunt:

  • Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu
  • Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea
  • Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

„A fost primul moment din concursul ăsta în care am sărit în sus de bucurie. Visul de a ajunge în finală e realitate!”, a fost prima reacție a lui Cătălin Amarandei.

„El a fost motorul echipei albastre, el își merită locul în finală!” a spus mentorul său, chef Florin Dumitrescu.

„Da, da, da! Am ajuns în finală! Eu, care am crezut că am dat-o în bară?, a declarat fericită Elena Matei.

„Elena, al doilea punctaj? Da, băi! Forță! Bravo! E luptătoare, răsuflu ușurat că am om în finală! Merită să fie acolo!” a spus chef Sorin Bontea

„Nu cred, nu e adevărat! Nu m-am așteptat niciodată să ajung aici, să gătesc atât de bine încât să impresionez atâția oameni. Am rezut că e o glumă, dar e magic ce mi se întâmplă! Niciodată nu mi s-a apreciat munca undeva ca aici! Mi-am făcut mândră familia, nu mai am cuvinte să explic bucuria pe care o am.”, a declarat Narcisa Birjaru, după ce a fost

„Bine, mă! Mamă, eram convins că nu am om în finală și uite că am!”, a spus emoționat chef Cătălin Scărlătescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI