Întrebarea care l-a șocat pe Raed Arafat. Ce l-a întrebat un jurnalist despre certificatul verde

Întrebarea care l-a șocat pe Raed Arafat. Ce l-a întrebat un jurnalist despre certificatul verde
Raed Arafat, pus în dificultate de o întrebare

Multe momente amuzante au făcut înconjurul internetului de-a lungul timpului, mai ales pentru că până și cei mai hotărâți și serioși oameni implicați în politică sau în diferite domenii pot să ofere răspunsuri pline de umor sau să aibă parte de o situație neașteptată.

Raed Arafat, surprins de o întrebare pusă de un jurnalist

Raed Arafat a fost surprins de o întrebare pusă de către un jurnalist. Reporterul a făcut referire la certificatul verde, iar șeful DSU a rămas blocat inițial, însă și-a revenit rapid și a oferit răspunsul pe care îl așteptau persoanele care au participat la conferință.

Șeful DSU a participat la o conferință pentru a reveni cu explicații cu privire la restricțiile noi care au intrat în vigoare în România. Acesta a fost întrebat de un reporter dacă este nevoie de certificat verde la înmormântări, iar Raed Arafat a avut o reacție genială.

„Reporter: Vom avea nevoie de certificat verde la înmormântări?

Raed Arafat: La?

Reporter: La înmormântări…

Raed Arafat (şocat): La înmormântări?! Dar înmormântările unde se fac? Înmormântările se fac în aer liber, în cimitir, deci, acolo nu cred că…

Reporter: Se intră în biserică…

Raed Arafat: La biserică… La biserică, aveţi regulile ei. Se intră cu mască, cu 2 metri distanţă. Aşa e prevăzută în Hotărârea de Guvern.

Reporter: Am înţeles. Putem vorbi de un lockdown de Crăciun?

Raed Arafat: La acest moment, v-am zis, nu speculăm nimic. Aşteptăm să vedem evoluţia. Vă mulţumesc mult.”, a fost discuția purtată între jurnalist și Raed Arafat.

Raed Arafat a administrat vaccinuri într-un centru din Capitală

Un maraton de vaccinare a fost demarat în weekend-ul trecut pentru a crește rata de vaccinare, iar Raed Arafat s-a prezentat într-un centru de la Palatul Copiilor pentru a administra serul oamenilor. Șeful DSU a declarat că este necesar ca mulți români să se implice pentru a trece peste perioada dificilă.

„Ce vedem astăzi este un lucru extrem de bun. Le mulțumesc celor care vin să se vaccineze, nu numai aici, ci peste tot în țară.

S-a dovedit că chiar dacă suntem într-o situație destul de critică, oamenii au înțeles și vin la vaccinare. Deja suntem la peste 80.000 pe zi, ajungem la 90.000 pe zi.

Este foarte bine și cu toții avem datoria să facem acest lucru și să ne implicăm: medici de familie, persoane nevaccinate încă. Persoanele care au dubii să pună întrebări, să le răspundem de ce este bine să se vaccineze.

Important e că asta este unica soluție ca să nu se mai repete situația în care ne aflăm acum, unica soluție pentru a preveni astfel de situații și de a se proteja fiecare pentru viața lui și a celor din jurul lor.”, a declarat Raed Arafat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI