Intervenția pe care Raluca Bădulescu și-a făcut-o în zona bustului. Vezi cum arată acum FOTO

Autor: - 10:19, 19 iul. 2019
Raluca Bădulescu, într-o continuă schimbare. Ce intervenție a și-a mai făcut în zona bustului?

Raluca Bădulescu și-a schimbat viața în momentul în care a decis să scape de kilogramele în plus. Din acel moment este într-o continuă transformare, motiv pentru care a decis că și acum, după mai multe intervenții, este nevoie de ceva care să-i întinerească pielea din zona decolteului.

Raluca Bădulescu, nouă intervenție în zona decolteului

Juratul de la Bravo, ai stil a decis că este timpul pentru o altă schimbare de înfățișare, așa ca a apelat din nou la măestria doctorilor esteticieni. Raluca Bădulescu și-a înjectat un cocktail de vitamine în piele, în zona decolteului, pentru a avea un piept cât mai frumos.

Partea aleasă este una din zonele cele mai expuse la semnele înaintării în vârstă, precum sunt și mâinile, gâtul sau chipul. Totul s-a întâmplat chiar înainte de a pleca în vacanță. Cockteil-ul pe care doctorul Iancu Morad i l-a administrat are în componență: acid hialuronic și oligoelemente.

Raluca Bădulescu, despre noua schimbare estetică pe care și-a făcut-o. Ce și-a injectat?
Raluca Bădulescu, despre noua schimbare estetică pe care și-a făcut-o. Ce și-a injectat?

„Aș veni în fiecare zi la așa ceva!”

”Anul acesta fac 46 de ani. De când sunt pacienta doctorului Morad sunt cea mai fericită pentru că el îmi asigură tinerețe fără bătrânețe fără durere. Dr. Iancu Morad este regele absolut al frumuseții, al tinereții și al bucuriei sufletului meu. De aceea, nu vreau să mă ascund și vă spun că, zilele trecute, domnul doctor mi-a făcut o surpriză divină. Mi-a spus că are un tratament rapid care întinerește pielea decolteului și a gâtului. Adică exact de ce avem nevoie, noi, femeile, în special acum, vara, când ne expunem aceste zone mai mult la soare. Eu sunt, de fel, fricoasă de durere, însă niciodată nu am avut absolut nimic atunci când mi-a făcut specialistul o intervenție. Nu doare absolut nimic. Nici măcar o injecție. Aș veni în fiecare zi la așa ceva!”
Raluca Bădulescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI