Interes uriaș pentru meciul FCSB – CFR Cluj. Câte bilete s-au vândut într-o singură oră

de: Beatrice Dumitru
01 08. 2023

FCSB va juca pe arena din Ghencea derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a patra a Superligii, iar suporterii s-au grăbit să achiziționeze bilete. MM Stoica a anunțat câte tichete s-au vândut într-o singură oră, iar numărul este uriaș. Astfel, meciul s-ar putea juca cu casa închisă.

Numărul uriaș de bilete vândut de FCSB într-o singura oră pentru meciul cu CFR Cluj

FCSB revine în Ghencea, după semnarea contractului de închiriere a stadionului cu CSA Steaua. ”Roș-albaștrii” au pus în vânzare biletele pentru partida cu CFR Cluj și, deocamdată, pot fi achiziționate numai online, iar suporterii s-au grăbit să-și achiziționeze tichete.

Astfel, într-o singură oră, FCSB a vândut mai multe bilete pentru partida din Ghencea cu CFR Cluj decât au fost achiziționate în total pentru derby-ul cu Dinamo, disputat pe arena ”Arcul de Triumf”, unde au fost prezenți 6.123 de spectatori. Anunțul a fost făcut de MM Stoica, managerul general al echipei.

„S-au achiziționat online peste 6.123 bilete. În prima oră”, a anunțat MM Stoica pe Facebook.

Pentru că cererea pentru bilete este foarte mare, oficialii celor de la FCSB au luat decizia de a pune la vânzare tichete și la inelul 2 al Stadionului Steaua.

S-au pus în vânzare biletele pentru FCSB – CFR Cluj.

Prețurile biletelor pentru meciul FCSB – CFR Cluj

PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA 2 – Inel 1 – 50 LEI
TRIBUNA 2 – Inel 2 – 40 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 60 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 100 LEI
VIP – 200 LEI

”Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).
E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 6 august, la ora 16:00. Programul caselor de bilete va fi anunțat ulterior!”, a anunțat FCSB.

Convenția din contractul cu CSA Steaua

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc pe 6 august, de la ora 21:30, într-un meci contând pentru a patra etapă din Superligă. Duelul se va disputa pe Stadionul Steaua, unde vicecampioana României va reveni după opt ani.

Astfel, Gigi Becali își vede visul cu ochii, după ce a încercat din 2021 să închirieze noua arenă din Ghencea. Latifundiarul din Pipera a semnat două bilete de ordin prin care oferă o garanție de un milion de euro, dar și o convenție.

”Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim. E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională”, a spus Gigi Becali, după semnarea contractului cu CSA Steaua.

Ultimul meci disputat de echipa lui Gigi Becali în Ghencea este FCSB – Viitorul, 4-1, din 22 martie 2015.