28 mai 2022 | 14:37

Înțelegerea secretă pe care o are Laurențiu Reghecampf. Mulți îl vor invidia

Sport
Înțelegerea secretă pe care o are Laurențiu Reghecampf. Mulți îl vor invidia
Laurentiu Reghecamp si-a aranjat venirea la un club din Ungaria

S-a aflat care este înțelegerea secretă pe care o are Laurențiu Reghecampf și pentru care mulți îl vor invidia. Universitatea Craiova și-a salvat pe ultima sută de metri sezonul cu victoria contra lui FC Botoșani, 2-0 în barajul pentru Conference League, însă liniștea este departe de a se fi așternut la club. Cum s-a asigurat Laurențiu Reghecampf?

Ce înțelegere secretă are Laurențiu Reghecampf. La ce club din străinătate ar putea ajunge

Laurențiu Reghecampf mai are un an de contract cu oltenii, însă zilele viitoare va purta discuția decisivă cu patronul Mihai Rotaru în ceea ce privește poziția lui la echipă.

Finanțatorul clubului din Bănie este nemulțumit pentru ratarea tuturor țintelor interne, sentiment împărtășit opiniei publice și de președintele Sorin Cârțu chiar după victoria de vineri seara cu FC Bitoșani.

”Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul sau Cupa României. Nu s-au realizat, am fost aproape de ele. Trăim cu amărăciunea unui an în care nu am luat niciun trofeu”, a declarat  Sorin Cârțu.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf după victoria cu Botoșaniul

După partidă, Laurențiu Reghecampf a evocat și el situația la limită trăită la Craiova.

„Dacă pierdeam cu Botoșaniul, probabil eram dat afară. A fost cea mai mare tâmpenie ca o echipă să se lupte un an, joacă 40 de meciuri, termină pe 3, dar la final e obligată să dispute un asemenea baraj. Nu joci nici cu locul 7 măcar, ci cu locul 8, cu o echipă care le bate pe Clinceni și pe Mediaș. Pune-mă să joc cu o formație din play-off, care are buget, care-și propune lucruri mari. A fost mult stres pentru mine”, a declarat Laurențiu Reghecapmf.

Antrenorul nu este sigur pe viitorul său în Bănie

Astfel, Laurențiu Reghecampf nu este sigur că va continua cu Universitatea Craiova, motiv pentru care, spun surse, și-a asigurat deja viitorul.

Ar avea un pact secret cu maghiarii de la Fehervar, formație care a terminat pe locul patru sezonul trecut în Ungaria și va evolua în Conference League. La fel ca U Craiova, va intra în turul secund preliminar, unde va fi cap de serie. În lotul Fehervar, fost Videoton, se află și internaționalul român Adrian Rus.

Fehervar, echipa favorită a lui Viktor Orban

De asemenea, clubul are unul dintre cele mai mari bugete din Ungaria, și este sponsorizat de compania petrolieră de stat MOL, fiind patronat de omul de afaceri Istvan Garancsi, care este și proprietarul societății de construcții Market Zrt. Acesta din urmă este unul dintre bunii prieteni ai premierului Viktor Orban, a cărui formație favorită este chiar Fehervar.

Nu în ultimul rând, pentru a-l elibera pe Laurențiu Reghecampf din funcție, Mihai Rotaru ar trebui să-i achite clauza de 300.000 de euro, ceea ce nu este imposibil pentru patronul din Bănie.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro