Înțelegerea secretă pe care o are Laurențiu Reghecampf. Mulți îl vor invidia

Înțelegerea secretă pe care o are Laurențiu Reghecampf. Mulți îl vor invidia
Laurentiu Reghecamp si-a aranjat venirea la un club din Ungaria

S-a aflat care este înțelegerea secretă pe care o are Laurențiu Reghecampf și pentru care mulți îl vor invidia. Universitatea Craiova și-a salvat pe ultima sută de metri sezonul cu victoria contra lui FC Botoșani, 2-0 în barajul pentru Conference League, însă liniștea este departe de a se fi așternut la club. Cum s-a asigurat Laurențiu Reghecampf?

Ce înțelegere secretă are Laurențiu Reghecampf. La ce club din străinătate ar putea ajunge

Laurențiu Reghecampf mai are un an de contract cu oltenii, însă zilele viitoare va purta discuția decisivă cu patronul Mihai Rotaru în ceea ce privește poziția lui la echipă.

Finanțatorul clubului din Bănie este nemulțumit pentru ratarea tuturor țintelor interne, sentiment împărtășit opiniei publice și de președintele Sorin Cârțu chiar după victoria de vineri seara cu FC Bitoșani.

”Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul sau Cupa României. Nu s-au realizat, am fost aproape de ele. Trăim cu amărăciunea unui an în care nu am luat niciun trofeu”, a declarat  Sorin Cârțu.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf după victoria cu Botoșaniul

După partidă, Laurențiu Reghecampf a evocat și el situația la limită trăită la Craiova.

„Dacă pierdeam cu Botoșaniul, probabil eram dat afară. A fost cea mai mare tâmpenie ca o echipă să se lupte un an, joacă 40 de meciuri, termină pe 3, dar la final e obligată să dispute un asemenea baraj. Nu joci nici cu locul 7 măcar, ci cu locul 8, cu o echipă care le bate pe Clinceni și pe Mediaș. Pune-mă să joc cu o formație din play-off, care are buget, care-și propune lucruri mari. A fost mult stres pentru mine”, a declarat Laurențiu Reghecapmf.

Antrenorul nu este sigur pe viitorul său în Bănie

Astfel, Laurențiu Reghecampf nu este sigur că va continua cu Universitatea Craiova, motiv pentru care, spun surse, și-a asigurat deja viitorul.

Ar avea un pact secret cu maghiarii de la Fehervar, formație care a terminat pe locul patru sezonul trecut în Ungaria și va evolua în Conference League. La fel ca U Craiova, va intra în turul secund preliminar, unde va fi cap de serie. În lotul Fehervar, fost Videoton, se află și internaționalul român Adrian Rus.

Fehervar, echipa favorită a lui Viktor Orban

De asemenea, clubul are unul dintre cele mai mari bugete din Ungaria, și este sponsorizat de compania petrolieră de stat MOL, fiind patronat de omul de afaceri Istvan Garancsi, care este și proprietarul societății de construcții Market Zrt. Acesta din urmă este unul dintre bunii prieteni ai premierului Viktor Orban, a cărui formație favorită este chiar Fehervar.

Nu în ultimul rând, pentru a-l elibera pe Laurențiu Reghecampf din funcție, Mihai Rotaru ar trebui să-i achite clauza de 300.000 de euro, ceea ce nu este imposibil pentru patronul din Bănie.