Întâlnire de gradul 0, pe Aeroportul Otopeni, între Ludovic Orban și Viorica Dăncilă. Ce a făcut șefa PSD când l-a văzut pe noul premier propus

Întâlnire de gradul 0 între Ludovic Orban și Viorca Dăncilă. pe Aeropotul Otopeni

Întâlnire surprinzătoare pe Aeoportul Otopeni! Ludovic Orban și Viorica Dăncilă au dat mâna pentru prima oară de când postul de premier a fost eliberat de fosta mână dreaptă a lui Dragnea și ocupat de Orban. Cum s-au comportat cei doi?

Întâlnire de senzație! Dăncilă și Orban, pe Aeroportul Otopeni

Cu ocazia unui așteptat eveniment, numeroase persoane importante au fost chemate pe Aroportul Otopeni. Este vorba despre sicriul cu rămășițele Regiei-Mamă Elena care abia ce a ajuns la București. Printre persoanele care au asistat la ceremonie s-au aflat și fostul premier Viorica Dăncilă și actualul prim-ministru Ludovic Orban.

Ambii au asistat la onoratul eveniment, iar la final și-au strâns mâna. Pe Aeroportul Otopeni s-au aflat: Majestatea Sa Margareta și alți membrii ai Familiei Regale, reprezentanţi ai Bisericii Romano-Catolice, ai Bisericii Greco-Catolice, Bisericii Ortodoxe Române şi ai altor culte, diplomaţi, reprezentanţi ai instituţiilor Statului şi ai Armatei României. De asemenea, nelipșiți au fost Hans Klemm, ambasadorul SUA la București și Denis Breaz, ministrul demis al culturii și Raed Arafat, secretar de stat în MAI.

Întâlnire între Ludovic Orban și Viorica Dăncilă, pe Aeroportul Otopeni Sursa Foto: Inquam Photos/George Călin
Întâlnire între Ludovic Orban și Viorica Dăncilă, pe Aeroportul Otopeni Sursa Foto: Inquam Photos/George Călin

„După șapte decenii, Regina-Mamă Elena se întoarce în România”

„După șapte decenii, Regina-Mamă Elena se întoarce în România pentru eternitate. Exilul ei, început la 4 ianuarie 1948, a continuat și după trecerea ei la Domnul. Regina-Mamă revine acasă victorioasă în lupta cu Timpul, cu Destinul, cu Istoria. Puterea ei a stat în credință și în calitățile umane cu care Dumnezeu a înzestrat-o. Regina Elena a iubit România și oamenii ei, natura și istoria ei. Ea a crezut în locul țării noastre în Europa. De aceea, România și întregul continent au datoria de a învăța din umanitatea acestei regine. Este datoria noastră să-i continuăm legământul, construind o Românie care cultivă respectul pentru cel de aproape, încrederea în oameni, o societate care își folosește energia pentru binele comun, nu pentru binele personal, o țară în care tinerii români să dorească să trăiască. Regina se întoarce, dincolo de moarte, la țara ei, la Coroana ei, la ce a avut mai de preț, dragostea și încrederea în România. Odihnească-se în pace!”
Principesa Margareta (Sursa: mediafax.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI