Insula Iubirii, ultimele episoade la Antena 1. Încă un cuplu e pus la o grea încercare. Ce decizie a luat Gia

de: Alexandra Chivu
02 09. 2019

După ce săptămâna trecută Adrian s-a reîntâlnit cu Denisa la ceremonia focului, în seara aceasta vom avea parte de alte cărți puse pe masă, dar de alți jucători. Gia și Bogdan vor da verdictul după experiența trăită pe insulă. Ce decizie a luat bruneta?

Insula Iubirii, ultimele episoade la Antena 1

Primii concurenți care au înfruntat focul aprig de la ceremonia focului sunt Denisa și Adrian, cuplul din Cluj ce a venit în Thailanda cu o relație de cinci ani în spate, dar care s-a dovedit a fi șubredă. Cei doi au fost puși față în față. Nevoiți să răspundă cele mai importante întrebări de cuplu: ”Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?”.

Cu un Adrian care are numele ispitei Maria tatuat pe piele, dar pentru care Denisa ar fi rămas femeia lui, dacă nu s-ar fi apropiat prea mult de Andy, și cu o Denisa care visează la ispita pe care a dorit-o toată șederea în Thailanda, cei doi nu pare că au înțeles prea multe din această experiență. Împreună sau separat, vom vedea mai bine după cele întâmplate în cele 24 de ore de stat împreună, pe care le vom urmări tot în această seară.

Încă un cuplu e pus la o grea încercare. Pleacă împreună sau separat?

De asemenea, tot luni, de la ora 20:00, pe Antena 1, vom vedea și concluziile cuplului Gia și Bogdan. Veniți pe insulă pentru a-și testa relația de zece ani, cei doi, unul teribilist, altul analitic, se vor reîntâlni la ceremonia focului.

Relaxat, Bogdan a căzut în plasa ispitelor de cum a pășit pe insulă, lucru care nu l-a făcut să se oprească, vrând mereu să încerce ceva nou. De altfel, ceva nou a fost și întâlnirea de miere, de la finele emisiunii. Concurentul a plecat la brațul Danei, dar și a lui Adrian. Cât despre Gia, noul pentru ea a fost sărutul cu un alt bărbat, pe care l-a apropiat.