Insula Iubirii, sezonul 5 la Antena 1. Răsturnare de situație între Geanina și Costas

de: Alexandra Chivu
15 07. 2019

Sezonul 5 al reality-show-ului ”Insula Iubirii” de la Antena 1 aduce noi idile, destramă relații și vine pe micile ecrane cu răsturnări de situație neașteptate între cuplurile care urmează să se ”rupă” ușor, ușor.

Insula Iubirii, sezonul 5 la Antena 1. Cuplul Geanina – Costas suferă modificări

Episodul de săptămâna trecută a emisiunii ”Insula Iubirii” a adus tensiuni între concurenți și o frântură dintr-un nou început pentru alții. Însă, în episodul 13 din această seară, de la ora 20:00, se anunță noi căderi în ispită, apropieri și lucruri care vor schimba destine. Pentru femeile de la Minitel, noaptea va fi încoronată cu o petrecere în cinstea lor, prilej pentru care unele măști vor cădea. În episodul precedent, seara cu numărul șapte a adus dispute între cele două concurente care aleargă după același bărbat: Denisa și Geanina. Prima tot încearcă să îl cucerească pe Andi, numit și ispita supremă, în timp ce Geanina observă din depărtate.

Episodul din această seară aduce noi apropieri între fete și ispite

Episodul precedent a adus și prima alarmă pe Purimutra. Bărbații au primit un filmuleț care rezumă cele mai importante evenimente ale ultimelor zile de pe insula fetelor și care sintetizează una dintre cele mai aprigi lupte la care au asistat până acum cei de la Minitel. Costas, care formează deja un cuplu cu ispita Nicoleta, a fost atât de dezamăgit de Geanina, încât și-a tăiat brățara. Fără să realizeze, bărbatul, furios, a și trimis-o pe blondină direct în brațele ispitei. Astfel, Geanina și Andi și-au oficializat relația, iar amândoi au declarat că formează un cuplu și se comportă ca atare. Episodul 13, din seara de luni, va aduce scene de dragoste dintre cei doi, aceștia petrecându-și noaptea împreună.

În episodul 13, Andi și Geanina vor petrece noaptea împreună

Trecând la cuplul Eusebiu și Teodor, aflându-se și el în prăpastie, nici de aici nu vin vești prea bune. Bărbatul a stat 3 ore la testimonial și și-a descris iubita ca fiind o altă persoană față de cea pe care o descria la început. Ulterior, acesta a spus: „Nu cred cã m-a iubit niciodatã! A venit aici pentru popularitate!”. De asemenea, acesta a susținut că este o femeie preocupată de aspectele materiale: “Îi place lumea cu bani. Are nevoie de susținere financiară, eu nu îi ofeream o viață de lux”, a spus Eusebiu.