Insula Iubirii, pe Antena 1. După 10 ani de relație, un concurent recunoaște că e gay

Autor: Chivu Ana - 08:00, 23 iul. 2019
Insula Iubirii, controversă maximă. Un concurentă recunoaște că e gay

Controversă maximă în episoudul din seara trecută de la Insula Iubirii. Partenera unui bărbat aflat la Purimuntra recunoaște orientarea sexuală a acestuia.

Insula Iubirii: Gia recunoaște că Bogdan e gay

Bogdan, în vârstă de 27 de ani, a fost cel care a adus pata de culoare a acestui sezon. Acesta pare a fi de departe cel mai controversat concurent din toate sezoanele existente. Gia are 32 de ani și a venit să-și testeze povestea de iubire cu acesta în seranța ca cei 10 ani de relație să nu fieconsiderați  un timp pierdut.

„Pentru ea, va fi și un test de a-și depăși limita asta, de a socializa mai mult. Ea are momente în care e foarte amuzantă și sociabilă, dar are și momente în care dacă n-are chef și nu îi plac persoanele din jur, îi e lehamite de toată lumea.

Ne leagă o încredere și o stabilitate. Știu exact la ce să mă aștept de la ea și invers. Știu ce poate, știu că mă pot baza. Ea deja e partenerul meu de viață” a spus Bogdan despre Gia, potrivit Antena1. Înse lucrurile au avoluat într-o altă direcție, nu cea în care Bogdan și-a propus, fiindcă iubira dintre ei s-a tranformat în respect: „E greu de spus dacă mai e iubire, pentru că se transformă. E îndrăgostirea și după aia se transformă în respect” a continuat acesta.

Insula Iubirii, de pe Antena 1. Gia, iubita lui Bogdan,a recunoscut totul despre acesta după ce a văzut înregistrările video
Insula Iubirii, de pe Antena 1. Gia, iubita lui Bogdan,a recunoscut totul despre acesta după ce a văzut înregistrările video

Gia, presată de imagini să spună adevărul

Mulți s-au întrebat dacă Bogdan are o altă orientare sexuală din cauza gesturilor diferite pe care le avea cu ceilalți. Ei bine, Gia a recunoscut că ceva sigur este diferit cu acesta după imaginile primite în care el le făcea avansuri băieților și îi invita în tot felul de glume intime.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI