Înscrieri Vocea României 2020. Cum trebuie să procedezi ca să participi

Cum trebuie să procedezi ca să participi la Vocea României 2020 - înscrieri

“The Voice” este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce privește concursurile de talente. Nu contează ce varstă sau meserie ai, nu contează cum arăți, dacă ești înalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce contează este VOCEA. Vocea României” este un show în care numai cei mai buni își vor găsi locul, vocile deosebite, puternice și inconfundabile, fără a ține cont de domeniul din care provin: rock, pop, latino, etc. „The Voice” este un format marcă înregistrată Talpa Distribution B.V.

Cum trebuie să procedezi ca să participi la Vocea României 2020 – înscrieri

Au demonstrat că au calități vocale extraordinare, au fost votați de public și au ajuns la un pas de marea finală. Semifinaliștii sezonului 9 Vocea României au cântat, au impresionat și acum sunt pregătiți de o nouă luptă: finala.

  • Andi Țolea și Elena Ilie, din echipa Smiley;
  • Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean, din echipa Irina;
  • Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter, din echipa Tudor;
  • Elena Bozian și Adriana Simionescu, din echipa Horia sunt pregătiți să cucerească din nou românii cu reprezentații de neuitat.

Telespectatorii își pot vota favoriții

Telespectatorii își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de maximum 10 ori fiecare concurent, sau online, gratuit, un singur vot/echipă, doar după START VOT, și astfel vor hotărî cine sunt cei patru finaliști ai celei mai tari competiții a vocilor.

Vineri seară, concurenții au adus pe scenă câte două momente formidabile: fiecare a cântat o piesă, iar antrenorul a urcat pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special. Fiecare echipă a creeat momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor. Voturi care îi pot duce în finală, mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

4 concurenți de la emisiunea Vocea României
Vocea României 2020 – ce trebuie să faci ca să participi

Sezonul 9 al emisiunii Vocea României, de la PRO TV, se apropie de final

Așadar, mult a fost, puțin a rămas, iar telespectatorii vor putea afla în scurt timp cine va pune mâna pe marele trofeu al acestui sezon. Se anunță o luptă aprigă între cei patru jurați, dar și între concurenții lor, însă în cele din urmă premiul va reveni celui care va reuși să-și învingă toate emoțiile și să se folosească pe scenă de tot talentul său artistic.

Miza este imensă – locul în marea finală. Cine va reuși să demonstreze că merită această șansă și cine va rata calificarea, aflăm vineride la 20:30, la PRO TV.

Înscrieri pentru sezonul zece Vocea României 

Fă-ți vocea auzită, înscriete pentru sezonul zece Vocea României! Înscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vino direct la audiții, arată că ești pregătit să urci pe scena celei mai tari competiții a vocilor și demonstrează că doar vocea contează!

Toți cei care au calități vocale remarcabile, pentru care muzica reprezintă mai mult decât un stil de viață și care își doresc să fie văzuți și aplaudati de o țară întreagă sunt așteptați la audiții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI