Înregistrarea care scoate la iveală adevărul despre Putin. Cât de bolnav este, de fapt, liderul de la Kremlin

Înregistrarea care scoate la iveală adevărul despre Putin. Cât de bolnav este, de fapt, liderul de la Kremlin
Inregistrarea care ar trebui sa faca lumina despre starea de sanatate a lui Vladimir Putin

Starea de sănătate a președntelui rus Vladimir Putin este subiect de discuții de mai mulți ani. În tot acest timp s-a scris că e bolnav rău, că nu ar mai avea mult de trăit…etc. De când cu războiul din Ucraina se scrie că acesta va fi înlăturat de la putere, pe motiv că este grav bolnav. Există o înregistrare care scoate la iveală adevărul despre Vladimir Putin și cât de bolnav ar fi, de fapt, acesta.

O înregistrare ar arăta care este starea de sănătate a lui Vladimir Putin. De ce boală gravă ar suferi șeful de la Kremlin

Revista New Lines anunță că a obținut o înregistrare audio cu un oligarh apropiat de Kremlin, care spune că președintele rus este „foarte bolnav de cancer de sânge”, fără să spună, însă, despre ce tip de cancer ar fi vorba.

În plus, se mai spune că „o notă internă top-secret” a fost trimisă de la sediul central FSB, agenția de securitate internă din Rusia, către toți directorii regionali. În aceasta se precizează să nu se ia în seamă zvonurile vizavi de boala lui Vladimir Putin.

Zvonurile îl dau pe Vladimir Putin ca fiind într-o „fază terminală”

„Raportul i-a instruit pe șefii regionali să nu aibă încredere în zvonurile despre starea de sănătate a președintelui, că acesta ar fi în fază terminală”, scrie Christo Grozev, șeful departamentului de investigații de la Bellingcat.

Directorii au fost instruiți, în plus, să respingă orice zvon în acest sens care s-ar putea răspândi în cadrul unităților locale FSB. Conform unei surse de la una dintre unitățile regionale care a văzut nota internă strict secretă, această măsură fără precedent ar fi avut fix efectul opus, iar majoritatea ofițerilor FSB au început acum să creadă că Vladimir Putin suferă într-adevăr de o boală incurabilă.

Vladimir Putin, analizat pe toate părțile

De asemenea, Bellingcat a detaliat și presupuse dovezi ale unor afecțiuni fizice ale liderului rus. S-a analizat inclusiv mersul lui Vladimir Putin. În plus, i-a fost analizată și fizionomia mult schimbată în ultima vreme. Ar avea fața semnificativ mai umflată, astfel bănuindu-se că acesta ar fi efectul unor medicamente.

„Putin a fost întotdeauna un bărbat într-o formă foarte bună. Dar în ultimii câțiva ani fața și gâtul s-au modificat. Pare a fi un efect al utilizării de steroizi”, a spus Ashley Grossman, profesor de endocrinologie la Universitatea Oxford.

Binențeles, toate cele spuse cu privire la sănătatea lui Vladimir Putin nu pot fi verificate, iar New Lines a precizat că există și posibilitatea ca ele să fie lansate de cei care ar putea dori doar să-l înlăture de la conducerea Rusiei.