Inna, primele declarații despre sarcină și copil: ”E momentul”

Inna, informații despre relația cu Deliric

Inna este una dintre cântărețele preferate de milioane de români de pretudindeni, fiind un model demn de urmat pentru multe femei. Hiturile ei sunt ascultate și fredonate în întreaga lume, iar succesul pare să o pândească la fiecare pas. În ciuda aparențelor care o urcă pe un piedestal, Inna este o femeie cu suflet de copil, entuziasmată și motivată de orice motiv de bucurie. Recent, aceasta a dezvăluit informații piperate despre viața sa amoroasă.

Cine este bărbatul care îi aduce fericirea Innei

După multe zvonuri și indiscreții din partea fanilor, Inna a recunoscut oficial că are o relație cu cântărețul de muzică rapp, Deliric, pe numele său real, Răzvan Eremia. Recent, acesta a lăsat muzica și a devenit un antreprenor aflat pe culmile succesului, deținând cu un business de peste 300 de produse și o cifră de afaceri de 1 milion de euro.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Viva.ro, Inna a povestit cum decurge relația cu Răzvan, ce planuri au și, de asemenea, cum a reușit cântărețul să o cucerească.

În urma întrebării reporterului Viva.ro, potrivit căreia, în anul 2020, Inna a întâlnit iubirea, aceasta a confirmat și a explicat că în această perioadă cei doi îndrăgostiți fac tot posibilul de a petrece cât mai mult timp împreună.

“Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a dezvăluit artista.

Fiind întrebată de ce Deliric, un stil apparent diferit de al Innei, artista a declarat că a mers pe ce a simțit, fără să se gândească de ce el. Totodată, aceasta a dezvăluit că persoana care avea să o cucerească trebuia să aibă ceva special, pe semne că actualul om de afaceri a întrunit condițiile.

“Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling. Nu cred. Dar știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția”, a mai spus artista.

Ce spune Inna despre un copil cu partenerul său

Continuând lista de întrebări, reporterul de la Viva.ro, a intrat și mai mult în viața de cuplu a celor doi, reușind să o determine pe Inna să povestească lucruri nespuse până acum.

Aceasta a povestit că iubește să facă lucruri simplu împreună cu partenerul, dar nu refuză nici o vacanță exotică, atunci când are ocazia. Lucrurile care par să le aprecieze mai mult la partenerul său sunt: “Spontaneitatea, inteligența, pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny”, a răspuns ea.

Fiind întrebată dacă este pregătită să devină soție și mamă, Inna a explicat foarte natural, fără rețineri, că aceste lucruri vor veni atunci când va fi momentul, deși și-a dorit dintotdeauna să aibă un copil.

“Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a adăugat îndrăgita cântăreață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI